Tdrames Rurals

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2013
Treball Drames rurals (Víctor Català)

► Lliurament del treball i examen: dimecres 12 de desembre. *L'examen contindrà preguntes relacionades amb el treball i preguntes més concretes sobrel'argument dels contes o sobre els seus personatges, per comprovar la lectura del llibre. Per exemple: Del conte “Explosió”, expliqueu com es produeix la mort de Quimeta.

► El treball ha de tenir lessegüents parts:      Portada (amb títol del llibre, nom i cognoms, curs escolar 2012-2013, grup 2n Bat E) Índex Cos del treball (no cal posar cada apartat del treball en una pàgina diferent, separeuamb títols els diferents apartats i prou) Bibliografia (fonts en paper o electròniques utilitzades) Contraportada (paper en blanc)

► Apartats del cos del treball:

 




Víctor Català:biografia (petita biografia de l'autora amb les dades més rellevants pel que fa a la literatura o a fets viscuts relacionats amb l'obra Drames rurals). Per què a “Prec”, pròleg a Drames rurals, l'autorano aconsella llegir Drames rurals a la damisel·la ciutadana? Explica el significat del títol de cada conte i la relació que s'estableix entre el títol i el contingut. Estil de l'obra Drames rurals: -gènere narratiu - moviment literari en el qual s'insereix l'obra (i característiques d'aquest moviment relacionades amb Drames rurals) - estil de l'autora a Drames rurals (Quines característiquestenen en comú els contes? Com estan escrits?)

► Criteris d'avaluació:  No presentar el treball suposa 1,5 punts menys de la nota de l'examen. Si el treball s'ha d'avaluar (només per acabar de pujar obaixar una nota justa a l'examen), es tindrà en compte que el cos del treball no sigui una mera còpia d'informació trobada, sinó una explicació amb les vostres paraules del que heu entès. Cada faltad'ortografia descompta 0,1 punts de la nota al treball i a l'examen.




► Recursos literaris



Versals. Conté una fitxa dedicada a Solitud, novel·la de Víctor Català. Útil també per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals
  • Drames Rurals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS