Tecnologo

Páginas: 4 (883 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2013





Pàg. 1-2


1- Un cop de sort porta a Olive, la nena de la família, a participar en un concurs anomenat “Little Miss Sunshine” a California.
Tota la família finalement acaba peracompanyar-la, agafaran una furgoneta bella i en mal estat per anar fins a California. Tenen un viatge molt inesperat i ple d'ensurts on l' avi mort per sobredossís, la furgoneta s'espatlla i moltes méscoses...
Tots els membres d' aquesta família tenen alguna història que els fa ser molt peculiars.
Aleshores arriban al famos torneig on totes les participants són nenen prodigies, però Olive és una nenagordeta que no s'assembla a les altres.
Aleshores quan li toca a ella participar deixarà en evidència a tot el públic i no nomès al públic sino a aquets tipus de competicións.

2-

Olive:és lapeita de la fmaília, és una nena amb moltes obsessions ja que vol ser una estrella i es preocupa pel seu físic amb nomès 7 anys.

Richard:el pare és un home que és el motor de la família i és moltprudent jaue no tenen diners i ell és el que s'encarrega d' alguna manera de que no facin vegenades i en realitat jo crec que és el que te més seny de la família.

Dwayne: un nen molt raro que noparla, però finalment decideix parla quan sap que no podrà cumplir el seu somni.

Frank: un home que ajuda molt a Dwayne a superar el que li passa, aquest personatge és molt importatn per al germà.Avi: l' avi és el que més estima a la seva neta, és un home sense pels a la llengua, ho diu tot molt cla i és l'encarregat de prepara a l' Olive per quan hagi d' anat al concurs.


3- Es valaoraprincipalment al bellesa física del participan, i sí desgraciadament hi ha gent que nomès sap valorar el físic de les persones, es a dir, el que es valora en aquets tipus de concursos.
Jo li dira que noes pot fia d' algu pel seu físic, si que és important el físic d'una persona, però no ho és tot i no és el més important tampoc el físic d' una persona. Aquestes persones hauríen d' apendre a valor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologico
  • Tecnologo
  • Tecnologo
  • tecnologa
  • tecnologicos
  • tecnologo
  • Tecnologa
  • tecnologo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS