teconof

Páginas: 65 (16248 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2015
kjcbvxcvbxdkjbkchuixvbixbvkxcv ckxb xmpoc ens diu molta cosa, però és on, després de que la Lluciana anés a l'hospital, la Cinta i el Santi van anar a dormir una estona, abans de que arribessin els pares d'ella. És un pis no gaire gran. A l'habitació hi havia una finestra, amb les persianes posades, a través de la qual es pot veure el carrer. Les parets d'aquesta estan plenes de pòsters ifotografies, la roba tirada i apilada al terra. Al menjador hi ha dues butaques. Al costat d'una, el telèfon.

jbkchuixvbixbvkxcv ckxb xmpoc ens diu molta cosa, però és on, després de que la Lluciana anés a l'hospital, la Cinta i el Santi van anar a dormir una estona, abans de que arribessin els pares d'ella. És un pis no gaire gran. A l'habitació hi havia una finestra, amb les persianes posades, através de la qual es pot veure el carrer. Les parets d'aquesta estan plenes de pòsters i fotografies, la roba tirada i apilada al terra. Al menjador hi ha dues butaques. Al costat d'una, el telèfon.



CASA DE L'ANNA:

L'Eloi visita aquesta casa per si hi havia l'Anna i el Quico. El petit apartament és un museu barroc mal arreglat, amb espelmetes, símbols diversos, des del ying i el yangfins a pòsters hindús, passant per objectes de disseny, llums a terra o un moble al més pur estil de l'art decó. Hi ha, també, roba escampada per terra.

LOCAL DE LA FESTA PRIVADA:

També l'Eloi acudeix a aquesta festa per trobar al Raül, ja que l'Anna i el Quico li havien dit que el trobarien aquí. Just entres al local veus una munió de gent, que no para de moure's, i sents la música, disposadaa aniquilar tota energia. Aquí hi ha de tot: cossos que semblen models de la fotografia, cossos embotits en jerseis de licra i pantalons de niló curts o llargs, ajustats i andrògins, amb moltes cremalleres, colors vistosos aplicacions hologràfiques, fluorescents, metal·litzades, irisades o plàstiques; caçadores bombers, bosses en bandolera, motxilles de xarol a les espatlles, ulleres de plexiglàs;caps divertits, amb els cabells de punxa o bé deixant lloc a la imaginació, en desordre i esbojarrats, i també caps pelats o amb una lleugera capa de cabells; algun tatuatge ja visible, vambes a l'última moda, amb cambres d'aire que permeten variar-ne la pressió i situar-la en el to ideal per poder ballar techno, rave, house. L'expressió suprema del que és sintètic. Hi ha dues escales de ferroque pugen a un primer pis, del qual sobresurt una plataforma metàl·lica, reixada, que corre paral·lela a una de les parets longitudinals.

D) Fes una llista de les emocions, sensacions, estats d'ànim del protagonista al llarg de la història.

Lluciana: Es passa la majoria de la historia en coma, llavors ella sent que esta en un lloc fosc, ple de pau i serenitat, on no sent res, ni fred ni calor,ni dolor. Però massa fosc. Després de lluitar contra la mort retroba el dolor, la llum i torna a la vida

Eloi: La majoria de la novel·la l'Eloi es sent confós, estranyat, preguntant-se com la Lluciana podia haver-se pres èxtasi. Després sent ràbia, ira, sed de venjança per als qui han fet que la Lluciana estigues en coma. Mentre busca la pastilla, té moments de enfonsament i tristesa on no sapsi ho aconseguirà.

2.- Redacció de textos personals.

A)escriu la contraportada del llibre

Camps de maduixes

Jordi Serra i Fabra, Barcelona 1997. Editorial Cruïlla 1997.

Lluciana, una noia de divuit anys, entra en coma al pendres una pastilla d'èxtasi. Els seus companys reflexionen sobre el que va passar i el seu al·lot decideix buscar al camell que li va vendre l'èxtasi peragafar-ne una altra per als metges. La policia també busca el camell. Mentrestant un periodista decideix destapar tot el succeït. En poques hores, tot s'accelera i les pistes van apuntant a un `únic objectiu...

Cinc raons per llegir-lo:

1.- L'estil de Jordi Serra i Fabra que descriu detalladament el que succeeix en la realitat en els móns del joves i les drogues sintètiques.

2.- És un tema...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS