tema 2 educació fisica

Páginas: 2 (460 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2013
Qüestionari 2.

1.En quines lleis fonamentals se sustenta l'entrenament esportiu? Raona la resposta.

2.Esmenta tres beneficis que aporta l'activitat física i argumenta per què.
Primerament lasalut, ajuda que el cor treballi menys en situacions de repòs, de manera que hi haurà menys desgast cardíac en un futur .També augmenta la massa muscular, és a dir, que s'agafa to i s'aconsegueixreduir el greix a favor de més múscul. Pot prevenir situacions futures de diabetis, i els que ja la pateixen també han de fer algun tipus d'exercici físic. El segon benefici és estèticament tambémillores, l'esport permet modelar i estilitzar la nostra figura. Segons les activitats que portis a terme, guanyaràs múscul, t'aprimaràs, mantindràs fermes certes zones del cos, o milloraràs la teva postura.I Finalment també t'ajuda en les relacions socials, una manera de mantenir la constància és fer esport amb algun familiar o amb algun amic que també es vulgui posar en forma.
Per una altra banda, elgimnàs s'ha convertit en un nou centre social on la gent s'apunta per conèixer persones noves i ampliar el teu cercle d'amistats, i ja que estas fer una mica d'exercici.
3.Cita les etapes del'entrenament esportiu i l'objectiu principal en cada una.
La iniciació ,l'objectiu principal és consolidar les habilitats més bàsiques i iniciar la pràctica de tècniques més complexes. Segon,desenvolupament o tecnificació, és una fase d'especialització en la qual es detectaran futurs valors per a l'alt rendiment i s'optarà per una modalitat esportiva determinada segons les capacitats i els interesosdels practicants. Finalment l'etapa de perfeccionament o alt rendiment, en aquesta última fase es consoliden els aspectes tècnics i tàctics de l'activitat física escollida, i l'evolució de lesqualitats físiques bàsiques arriba al seu nivell màxim.
4.Defineix l'entrenament esportiu. Quins aspectes consideres que ha de treballar?
L'entrenament esportiu és el conjunt de pràctiques físiques quan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TEMA 2 EDUCACIÓ SOCIAL
  • Trabajo De Educacio Fisica 2
  • Trabajo De Educacio Fisica 2
  • fisica 2 (tema de electricidad)
  • Solucionario Tema 2 Física De Tippens
  • Educaci Fisica Tema 9
  • Educació Física
  • Educacio fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS