temas variados

Páginas: 2 (333 palabras) Publicado: 8 de julio de 2014


Localització:Xina
Nombre d’habitants: 7.154.600 persones
Breu historia de la ciutat: És després de la Primera Guerra de l'Opi quan l'illa de Hong Kong ocupa un lloc en la història alsercedida, amb caràcter indefinit, per la Xina a la Gran Bretanya mitjançant el Tractat de Nanking de 1842.Després de la Segona Guerra de l'Opi i per la Convenció de Pequín de 1860 s'acorden noves cesionesa Gran Bretanya: part de la península de Kowloon i l'illa de Stonecutters.
La superfíciede la colònia va augmentar significativament amb la incorporació dels Nous Territoris, part de la península de Kowloon i l'illa de Lantau, arrendats a Gran Bretanya per 99 anys a comptar de l'1 juliol1898 fins al 30 juny 1997 .
Després de l'establiment en 1912 de la República de la Xina, Hong Kong es va convertir per primera vegada en refugi polític per als exiliats xinesos procedents delcontinent.
El 1937, durant la guerra de la Xina amb el Japó per Manxúria, es va convertir de nou en lloc d'asil per a centenars de milers de xinesos desplaçats per la invasió japonesa.
Durant la SegonaGuerra Mundial va caure en mans dels japonesos que la van transformar en centre militar de la seva campanya a Àsia. Els britànics van recuperar Hong Kong el 1945 després de la rendició incondicionaldel Japó.
La guerra civil entre nacionalistes i comunistes a la Xina va portar de nou a onades de xinesos que es van refugiar al territori abans i després de la victòria comunista de 1949.
En elsanys 1950, durant la guerra de Corea, Estats Units va prohibir comerciar amb la Xina comunista, el que va perjudicar l'activitat comercial de Hong Kong i va alentir la seva progressió econòmica.Principals activitats econòmiques: Hong Kong posseeix un sistema jurídic més fort, més ben integració en el mercat internacional; més llibertat econòmica i experiència en serveis i bancs; impostos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Temas variados
  • Temas variados
  • Temas variados
  • Temas variados
  • Temas varios
  • Temas Variados
  • Temas Variados
  • Temas Variados

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS