Temes 8 9 i 10

Páginas: 4 (848 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2015
-Examen empresa temes 8,9 i 10:

-Tema 8:
-La logistica integral és aquella activitat de l'empresa que gestiona, planifica i controla els fluxos de materials i el seu emmagatzematge de maneraeficient i eficaç amb l'objectiu final de satisfer les necessitats dels clients. Logistica integral i cadena de valors están relacionats plenament.
-La qualitat de l'empresa és el conjunt decaracterístiques i especificacions tècniques que defineixen un producte. Per fer la gestió de qualitat:
1. Tècniques d'inspecció.
2. Control de processos.
3. Gestió integral de la qualitat.
4. Qualitat total--> estreballa analitzant i avaluant constantment els sistemes de treball, fomentant el treball en equip per millorar contínuament la qualitat.
-El sistema de gestió de la qualitat. Implementar un sistemaimplica uns costos suplementaris. La institució ISO s'encarrega de regular i determinar les condicions que ha de cumplir un sistema de gestió per tal que sigui reconegut.
-Les externalitats i cost socialde la producció tracta de costos externs o costos socials de la producció causats per l'existència d'externalitats negatives de la producció.
-El medi ambient proporciona recursos i l'activitateconomica pren aquests recursos i els transforma.
-És important que aquest intercanvi promogui el sosteniment de l'activitat productiva i el manteniment dels recursos amb el mínim deterioramentmediambiental. La incorporació medioambiental és impolsada per 4 factors:
· Normativa ·Societat · Economia · Ètica empresarial
-Tema 9:
-La funció d'aprovisionament consisteix a comprar els materialsnecessaris per l'activitat de l'empresa, emmagatzemar-los i gestionar-los. Composta per tres aspectes fonamentals: compres, magatzems i gestió d'inventaris.
CompresProducció Vendes
Existències Existències
(empresa productora)...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Temas 8 9 Y 10
  • TEMAS MERCANTIL 8 y 10
  • TEMA 10 EL COLOR I
  • Respuestas 7 8 9 Y 10
  • Informatica Parte 8 9 10
  • RESUMEN CAPITULO 8, 9 Y 10
  • Derecho Constitucional Temas 8 y 9
  • Temas asignados 7 8 9

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS