Teoria De La Educacion

Páginas: 3 (607 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2013
TALLER DE PREMSA


6 DE CADA 10 UNIVERSITARIS DEMANEN BECA PER ATENUAR EL ALÇA DE TAXES.


















Judit Berdun Bosch
Teoria de l’educació T1





Síntesi:

Ladata de publicació d’aquesta notícia és el 28 de setembre del 2012, escrita en ‘’El Periódico’’.
L’autora de la notícia és Maria Jesús Ibañez de barcelona i Antoni M. Yagüe a Madrid.
La noticia quehe escollit parla sobre els universitaris que demanen beca per atenuar l’alça de les tasses sobretot a Catalunya, però també Canàries, la Comunitat Valenciana, Madrid i Castella- La Manxa. A més lanotícia remarca que els estudiants universitaris podran optar a la beca, mentre que els alumnes cursant màsters i post graus no podran optar.

Valoració:

Les idees destacables d’aquesta notícia,es que l’alumnat universitari és escollit segons el poder adquisitiu de cadascú, aquells alumnes que tinguin un poder adquisitiu alt, o bè, tingui família nombrosa podrà optar a la beca. Hi ha un ‘’60%d’aquests alumnes que tenen aquestes condicions i estan a la espera de que l’Agència de Gestió d’Ajudes per a que es resolgui les peticions d’acreditació del seu nivell de renta y patrimoni’’.
Les‘’ajudes estan destinades solament a alumnes de graus universitaris’’. Aquells alumnes que estan cursant màsters, la Generalitat els anima a sol·licitar préstecs.
Hi ha, fins un ‘’25% de cost delsestudis, és el màxim previst pel Ministeri d’Educació’’, això podria suposar, un ingrés addicional per el Govern català de uns 100 milions d’euros.

Aquest article es vigent, està dins de la nostreactualitat. Per això, des de un punt de vista pedagògic podem relacionar aquest fet amb A.Sanvisens, ja que veu l’educació com una realitat i fet, la notícia ens parla de la influència de la nostre realitatcom es la ‘’crisis’’ a causa de les elevades taxes amb l’educació universitària. Sanvisens, també ens parla de procés i resultats, a la notícia queda demostrat, per molt que lluitem nosaltres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teorías de la educación
  • Teoria educacion
  • Teoría De La Educación
  • Teoría de la educación
  • Teoria De La Educación
  • teoría de la educación
  • TEORIAS DE LA EDUCACION
  • teoria de la educacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS