Terra Baixa

Páginas: 3 (584 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
TERRA BAIXA, d'Àngel Guimerà

NOM:

Per a fer aquest treball es pot emplenar directament aquest document, fent servir l'espai que cadascú o cadascuna consideri oportú a continuació delsenunciats. Un cop finalitzat, no cal que l'imprimiu: podeu lliurar-lo al professor per correu electrònic.

Si el trameteu per correu electrònic, canviau el nom de l'arxiu segons el model següentGRUP_COGNOM_INICIAL DEL NOM_TERRABAIXA. Per exemple, una alumna que es digui Alexandra Crespí i que vagi a 2n B hauria d'anomenar-lo: 2B_CRESPI_A_TERRABAIXA. El motiu de fer això és possibilitar el control de lestasques lliurades i evitar l'acumulació de documents amb nom idèntic. El professor es compromet a enviar un correu de confirmació de recepció un cop rebi el document.

Naturalment, existeix l'opcióde lliurar-lo en paper.

1.Argument. Història i trama.

Els teòrics de la literatura distingeixen entre història i trama, és a dir, el conjunt dels fets i la manera (l'ordre) en què sónpresentats. Tot i que aquests conceptes s'apliquen sobretot a obres narratives, es poden aplicar perfectament a peces teatrals. Quan l'obra comença en meitat de l'acció, es diu que comença in media res.

1.1Ordena cronològicament els fets rellevants de l'obra. Després indica les diferències respecte de com ens hi són presentats. Com es distribueix la història en els diferents actes? Podem parlar deplantejament, nus i desenllaç? Com beneficia el desenvolupament de l'obra el fet de no seguir la història cronològicament?

2. Temps i espai

Distingim entre temps intern (el temps en què es duen aterme les accions i els fets de l'obra) i temps extern (l'època en què s'ambienta una obra).

2.1 Analitza el temps intern i extern de l'obra.

2.2 L'espai. Analitza l'espai o espais en què esdesenvolupa l'obra.

3. Personatges

Hi ha moltes maneres d'analitzar un personatge: segons la seva importància (principal -protagonista, antagonista-, secundari, auxiliar...); segons la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • terra baixa
  • terra baixa
  • Terra baixa
  • Terra baixa
  • Terra baixa
  • Terra Baixa
  • Terra Baixa
  • Terra Baixa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS