Terror

Páginas: 4 (817 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2013
Futbol Sala
1-Pista: El terreny de joc serà de superfície rectangular longitud entre 38 i 42 m,
amplada entre 18 i 25 m.
El punt de penalti es troba a sis metres del centre de la porteria, i elpunt de doble penalti es troba a deu metres.
Les porteries han d'estar situades sobre les línies de fons, a la part central, i no poden estar fixades sòlidament al terra
Les porteries han de disposard'un sistema antibolcada que garanteixi l'estabilitat de les mateixes.

Reglament:
Cada equip es compon de dotze jugadors. Un partit de futbol sala dura 40 minuts i es divideix en dos temps de 20minuts cadascun més les pauses de menys d'un minut que els entrenadors desitgin fer.
Aquest esport només mesura el temps jugat. Per exemple si la pilota surt del camp de joc o es comet una falta, elcronòmetre és aturat fins que la pilota entri en joc una altra vegada, a diferència del futbol en el qual es reposa el temps perdut al final de cada temps. En aquest esport es poden fer com a màxim 7substitucions.

Reglament arbitrari:
-Si un substitut entra a la superfície de joc abans que hagi sortit el jugador que substituirà s'interromprà el joc o s'ha d'ordenar al jugador per substituirabandonar la superfície de joc.

-Els jugadors s'han de presentar a la superfície de joc degudament equipats.

-L'àrbitre ordenarà al jugador infractor abandonar la superfície de joc perquè posi elseu equipament en ordre o el completi amb la peça que falta.
L'àrbitre aplicarà les regles i prendrà nota de totes les incidències que ocorreguessin abans, durant i després del partit, Tindrà poderquan es cometin infraccions a les regles, per interrompre o suspendre definitivament el partit, amonestarà a tot jugador que observi conducta incorrecta, interromprà el joc si estimen que algun jugadorha patit una lesió d'importància, desqualificarà del terreny de joc a tot jugador que segons ell sigui culpable de conducta violenta, quan marquin una falta, designarà la infracció, indicar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Terror
  • Terror
  • Terrorismo
  • Terrorismo
  • terror
  • Terrorismo De Estado
  • terrorismo
  • terror

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS