Text 12

Páginas: 4 (977 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2015


TREBALL VALENCIÀ PASQUA



Text 12.

Aquest text tracta sobre l'amor que es tenen Tristany i Isalda. Pero el que pasa es que Tristany es troba lluny del castell on esta Isalda, aquets dos cauen enun mal d'amor, perque no es poden veure i estroben molt lluny.


Text 13.

Aquest text tracta d'uns enamorats , Paris i Viana. Paris preté posar fi a la seua vida perqe veu que el seu amor esimposible i veu que ja no podien continuar fugint. Per aixó, Viana li diu que s'n vaja sense ella, que es salve i ell quan se va anar li regala un diamant per a que se enrocorde d'ell i el amor que le te.Textb 14.

Aquest fragment de Romeu i Julieta parla del amor tan fort que es tene l'u al altre, i que no poden expresar ja que les seues families estan enfadades entre elles i no acepten aquest amor.Per aixó Romeu diu que es cambiaria de nom per a així poder estar amb ella i poder expresar el seu amor.


Text 15. En aquest text apareixen altra vegada els enamorats Tristany i Isalda.
En aquestfragment, Tristany li demana un favor a un amic seu, li demana que vaja a trobar a la seua vertadera estimada. D'altra banda, Isalda, la dona de Tristany, ha escoltat la coversa, i tot l'amor que litenia s'ha convertit en odi. I quan arriba rl vaixell amb la vrela blanca (que era el simbol que tenía que posar el amic si el trobava), Isalda li ment a Tristany dient-li que es negra (simbol de que noli havia trobada), i Tristany amb aquesta mala noticia, mor.


Text 18.

Aquest text tracta soibre Romeu i Julieta, en aquest fragment Julieta vol evitiar el seu matrimoni amb el comte Paris,endoncs demana ajuda a Fra Llorenç. Aquest li dona un licor que li fara estar morta durant unes hores, en aquest temps ell avisara a Romeu del pla i així quan ella se desperte, podran escapar el dosjunts.

Text 19.

Aquest text tracta sobre com trben a Tristany i Isalda junts i les impresions de la gent, inclosa de la reina.

Text 20.

En aquest fragment Julieta es desperta pasades les hores y es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aristoteles Texto 12
  • Comentario de texto," la compuerta numero 12"
  • texto 12
  • Texto 12
  • TEXTO 9: Librecambismo y Proteccionismo (9-12-1893)
  • Maria texto 12
  • Texto 24: Estatuto De Autonomia Del Pais Vasco (18-12-1979)
  • Comentario De Texto 12

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS