Text argumentatiu les noves tecnologies

Páginas: 2 (268 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2013
La figura de les noves tecnologies a les aules

Actualment, les noves tecnologies contribueixen molt a la millora del sistema educatiu,facilitant diversos recursos d’aprenentatge fins ara mai coneguts que, en la majoria dels casos, han enriquit la motivació i el rendiment dels alumnes.
Ara bé, donada lasituació, els professors es qüestionen sovint si les noves tecnologies els arribaran a substituir algun dia.

Personalment penso que un ordinador mai podrà suplir la figuradel professor, perquè considero que la relació directa professor- alumne i viceversa és un dels factors més importants que caracteritzen un bon sistema educatiu, ja quesense aquesta comunicació, els alumnes podrien desmotivar-se i mostrar dificultats per seguir un bon ritme d’aprenentatge.
La incorporació de les noves tecnologies ales aules té diversos avantatges: permet que les classes siguin més dinàmiques, fet que potencia el manteniment de l’atenció dels alumnes, evitant possibles distraccions.També permet tant als alumnes com als professors disposar de mètodes d’aprenentatge i ensenyament a l’hora de transmetre i assolir coneixements.
Tanmateix, si a l’aulaes disposa de massa ordinadors, això pot significar un element distorsionador de la classe pel que fa a la distracció, ja que la sobreestimulació mai és recomanada.Així doncs i, com a mode de conclusió, penso que les noves tecnologies han contribuït molt en la millora del sistema educatiu. Tot i així, crec que s’han d’utilitzar ambmoderació per tal que mai, sota cap concepte, una màquina pugui substituir la figura dels professors, a diferència del que va succeir amb la Revolució Industrial.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • El text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • El Text Argumentatiu
  • Text argumentatiu.
  • Text Argumentatiu
  • El text argumentatiu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS