Text argumentatiu TR 4

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 4 de junio de 2015
Nom: Marc Pierre
Curs: 1r Batxillerat - B
Data: 18/1/2015

La meva proposta de Treball de Recerca
(text argumentatiu)

A l’hora de decidir la meva propostade treball de recerca sempre vaig voler que estigués relacionada amb el món de les petites i mitjanes empreses, o en anglés anomenades start-ups. Al Setembred’aquest any, el meu germà va iniciar el seu nou projecte, Glovo, una empresa destinada al servei local de missatgeria. Des d’aquell moment, em va fascinar lamanera en que joves emprenedors podien fer créixer una petita empresa fins que arriben al punt on planten cara a gegants empreses de l’industria.
Degut a aquestinterès per a l’emprenedoria, vaig pensar en la directa relació que existeix entre les empreses i les xarxes socials a l’hora de créixer i fer-se conèixer. Des dela invenció de la xarxa social Instagram, el comerç entre estrelles conegudes socialment i el món empresarial ha anat incrementant.
És gràcies a aquest notableincrement, que vaig pensar en fer la recerca d’una possible oportunitat de mercat en el sector de màrqueting online d’un agrupador de figures mediàtics de lesxarxes socials. D’aquesta manera, es podria oferir un servei a les empreses per a posar-se en contacte amb estrelles socials i donar-se a conèixer a travésd’ells.
En conclusió, ser que és un treball que ser que em divertirà i gaudiré molt fent recerca i aprenent sobre aquest tòpic. M’agradaria poder emprendre unprojecte en un futur i penso que poder fer una àmplia recerca sobre el mon empresarial i el seu creixement em pot donar idees i coneixements molt interessants.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • El text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • Text argumentatiu.
  • El Text Argumentatiu
  • Text Argumentatiu
  • El text argumentatiu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS