Text argumentatiu

Páginas: 2 (328 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2015
Text argumentatiu:
Els immigrants son aquesta gent que ve de diferents països on pesen fam, no tenen diners y son somets amb violència ,y venen al nostre país per a encontrar un trebally poder treballar y mantendre a la seua família. Aquesta gent fa un dret natural que es el de sobreviure i tots tenen el seu dret a la vida, però no ni ha ninguna ley jurídica que tracteaquest tema.
Patint de que tot el mon te una mentalitat ètica ,aquests homes, dones y fills que creuen tots els dies les fronteres dels seus països en busca de un treball i llibertat,deurien de ser rebuts amb els braços. En camvi les politiques antiimigrantes fan tot el possible per abolir aquests drets a les persones immigrants. Si es de veres que de vegades se lesdona mes drets que algunes persones autòctones del país que no tenen quasi diners, però això no es motiu per la qual no deurien de no deixar-los entrar al nostre país.

Preguntes:
1.- En quediferencies l'argumentació de la persuasió?
La diferencia entre l'argumentacio y la persuasio es que amb l'argumentacio es intenta convencer al emisor de una idea o opinio, d'acceptarel que es diu, mentres que amb la persuasio el que es intenta es guiar la gent a l'adopció d'una idea, actitud, o l'acció per mitjà de significats racionals i simbòlics (encara que nosempre lògics)
2.- Explica que e sla tesi d'una argumentacio:
La tesi d'una argumentasio por estar incloida en el tema y es el que defenta l'argumentacio, de lo que es parla y s'argumenta.3.- Diferencies entre article d'opinio i columna:
Una opinió és oberta i dona el mateix si és constructiva, critica o controvèrsia, en canvi, una columna és un document en el quals'expressa una inquietud dirigida a algú específicament, ja siga amb sàtires o humor.
4.- En que textos es mes habitual la modernització, en els persuasius o els explicatius? Perquè?
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Text argumentatiu
  • El text argumentatiu
  • Text argumentatiu
  • El Text Argumentatiu
  • Text argumentatiu.
  • Text Argumentatiu
  • El text argumentatiu
  • El Text Argumentatiu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS