Textes Fotos Treball Cat

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2015
Primera foto:

Una vegada, Zeus va quedar encaterinat d'una bella noia que es deia Dànae. La qual vivia tancada dins d'una torre ja que al seu pare li havien profetitzat que el seu nét el mataria, id'aquesta manera no podria tenir fills. Peró un dia, Zeus, en forma d'aigua daurada s'infiltrà a la seva habitació i mullant-li el pit i el ventre.


Segona foto:

Nou mesos deprés, Dànae va donar allum a un fill anomenat Perseu. Acrisi, deduí que aquell nin només podia ser obra dels deus i,per tant, en vers de matarlo el llançà al mar al nadó i a la seva mare dins una caixa de fusta perquè elsdeus deixidissin si havien de morir o no.


Tercera foto:

Durant quaranta dies i quaranta nits Perseu i Dànae van vagar sobre el mar. Fins que, un matí, un pescador de l'illa de Serifos trobà lacaixa i rescatà a perseu.


Quarta foto:

A Serifos governava el rei polidectes, que va acollí els nouvinguts al seu palau. Allà, Perseu cresqué i es convertí en un dels joves mes estimats per la gent delregne. Però un dia, Serifos, pensant que Perseu acabaria robantli el tron, envià al jove a fer una tasca impossible perque acabàs morint, portarli el cap de medusa.


Quinta foto:

Perseu acceptà ies dirigí cap a la cova de medusa, la qual era un monstre al que els deus li havien robat la bellesa, amb cos de serp i envers de cabells, petites serps. Hernes, proporcionà a Perseu unes sandàliesalades amb les cuals volà ràpidament fins a Medusa. Un cop allà, observant a trevés del reflexe de l'escut que li havia proporcionat Atena, tallà el cap a medusa i el fica dins d'una saca.


Sexta foto:En el camí de tornada, Perseu trobà a una noia anomrnada Andròmeda la qual era la princesa d'aquell loc i ara havia de ser sacrificada per saciar la gana d'un monstre marí.


Septima foto:

Perseu,bojament enamorat d'aquella noia, decidí salvarla. Quan el monstre gegantí vengé, Perseu tregué de la saca el cap de medusa i convertí en pedra a la bèstia. El noi i la noia es casaren i foren...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cat treball
  • Treball De Història Comentari De Text
  • Texto Juan Montes Cato
  • Textos Treball Avantguardes 14 15
  • Treball Cata Llibre
  • Treball Cata Llibre
  • text cata sele
  • NUEVO PROYECTO DE TEXTO Y FOTO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS