texto argumentativo

Páginas: 4 (874 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
psicologia de la vida:

L'US D'ORDINADORS PORTÀTILS A L'ESCOLA


L’apartat d’ensenyament actualment a incorporat a las aules ordinadors portàtils substituint amb aquets els llibres de text, coma nova eina de treball per a els estudiants, no totes les escoles han acceptat aquesta eina, però per majoria si.

Aquesta incorporació sembla bona idea a simple vista, però realment aquestatecnologia no beneficiarà als estudiants ni al ensenyament, sinó tot el contrari ja que hem de pensar que amb la implantació de tecnologies a les escoles substituint els llibres el que fem, es perdre lautilització dels llibres convencionals, l’escriptura a ma... ja que els nens deixaran descriure en paper i sempre utilitzaran l’ordinador, i que passaria si els nens deixessin d’escriure en paper? quel’alumne no s’esforçarà en tenir una bona lletra escrita a ma, i que amb l’ajuda dels correctors ortogràfics de els ordinadors, tampoc s’esforçaran en escriure ortogràficament bé.

Apart de tots aquestplantejaments , també dir que estar nombroses hores d’avant de l’ordinador por causar problemes de vista, mal de caps i ela hi pot afectar a la capacitat de concentració.

Així doncs, arribem a laconclusió que no és una bona opció incorporar aquests ordinadors a l'hora d'aprendre.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzz
zzzzz
zzzz
zz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzz
zzzzzzz
zzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzz
L'US D'ORDINADORS PORTÀTILS A L'ESCOLA


L’apartat d’ensenyament actualment aincorporat a las aules ordinadors portàtils substituint amb aquets els llibres de text, com a nova eina de treball per a els estudiants, no totes les escoles han acceptat aquesta eina, però per majoria si.Aquesta incorporació sembla bona idea a simple vista, però realment aquesta tecnologia no beneficiarà als estudiants ni al ensenyament, sinó tot el contrari ja que hem de pensar que amb la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Texto Argumentativo
  • Texto argumentativo
  • TEXTO ARGUMENTATIVO
  • texto argumentativo
  • texto argumentativo
  • Textos Argumentativos
  • texto argumentativo
  • texto argumentativo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS