texto en 3 fases

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015





La Senyora Cristina

Aquell dijous vaig treure a passejar el meu gos més tard de l'habitual. Quan ja portava més de cinc minuts donant voltes, vaig notar com una ombra em veniaper darrere. Em vaig girar i, de sobte, vaig trobar la mijor amiga de la meva mare.

Aquesta senyora era molt interessant, una dona qui hi havia viatjat moltíssim, vaig recordar aquelleshistòries que ens explicava a la meva germana i a mi. Després de parlar amb ella vaig adonar-me com a passat el temps.

La meva cara era tan distinta ;- A on esta la Senyora Cristina?. Nomesaquells ulls blaus em feian enrecordar aquelles tardes plenes d'històries, amb les seves galetes i els grans gots de llet. Òn la meva germana i jo passàvem de ser grans ocells en un arbre, aser nenes que jugaven amb els petits insectes de la selva.

Quan regressava cap a casa em sentia com aquella nena petita. En el cap no paraven de venir mil records. Sentia els olors,escoltaba les rialles, fins i tot sentiacom m'abraçaba i em donaba un petó al front quan marxava cap a casa.
Moltes gràcies Senyora Cristina per aquelles tardes a casa seva .





seguient3 fases:

El títol que he escollit per aquest text es ¨” la senyora Cristina”. L’he estructurat en tres fases, l’introducció, el desenvolupament i el desenllaç, per tant, hi he escrittres paràgrafs. He utilitzat la primera persona del passat . Dins del registres no formals he escollit el col·loquial. Les idees expressades les he anat presentant en el ordre del temps. Heexpressat les accions de forma individual dins una frase es a dir, aquella informació que no tingués relació amb una altra, l’he separat per punts. Aquella informació que guardés relació amb unaaltra o parcialment, l’he lligat dins una frase per comes o connectors textuals. He revisat el text amb l’objectiu de veure si queda clar i comprovar possibles faltes ortogràfiques .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fase 3
  • Fase 3
  • Fase 3
  • FASE 3
  • Politica Fase 3
  • Fase 3 Fotografia Narracion
  • errores en las 3 fases
  • Aporte fase 3 CarlosSanchez

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS