The Artist Comentari De La Pel·licuLa

Páginas: 3 (716 palabras) Publicado: 12 de abril de 2012
Comentari “The Artist”

1- Temes
Els temes principals d’aquesta pel·lícula són la fama, ja que el protagonista la busca durant tota la filmació i es un objectiu constant. També hi ha el tema dela perdua de l’ofici,personatge principal el perd a conseqüència de l’arribada de el cine sonor ja que ell era un molt bon actor durant l’època i la fama del cine sort. Un tema també rellevant serial’agraïment, aquest es veu relaxat més cap al final de la pel·lícula quan la noia l’ajuda a triomfar a la innovació del cinema sonor, perquè l’estima i li agraeix tot el que ell va fer anteriormentdurant el principi de la peli quan la va ajudar, d’una manera involuntària però que li va servir de molta ajuda. I per últim, els dos temes que també destaquen són l’ascens social d’ella(passa de seruna noia desconeguda a tenir molta fama) i el descens social d’ell (passa de ser molt famós a no ser reconegut) al llarg de la filmació.
2- Característiques dels personatges
Durant la pel·lícula,els caràcters dels personatges estan molt ben definits i es pot saber perfectament com són cada un d’ells. Els dos personatges principals són el noi i la noia. Ell es un home vulnerable, orgullós(perquè és inamovible ja que pensa que lo seu és el mateix), també es un home poc empàtic i desagraït (perquè no deixa que l’ajudi ningú). I per altre banda, ella seria tot el contrari ja que esmoderna,molt agraïda (perquè ajuda al protagonista a intentar recuperar la fama) també és honesta, empàstica, humil perquè no se li puja la fama al cap com a molts dels famosos coneguts. És molt positiva jaque sempre veu la part bona i sempre busca solucions a tot. Té molta iniciativa i lluita per ella. És una noia molt dolça ja que té una mirada molt expressiva.
Els altres personatges rellevantssecundaris de la obra serian el gos, la dona d’ell (que és totalment el contrari que la protagonista) i el director (que és el típic personatge empresari capitalista, per ell els diners són el més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentari pel·lícula "Solas"
  • Sòcrates. Comentari de la pel·lícula
  • Comentari pel·lícula germinal
  • Comentari de la pel·licula DAENS
  • The Artist
  • The Artist
  • Comentario "Un artista del trapecio", Kafka
  • Comentario Crítico "El artista y la modelo"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS