The Artist M sica

Páginas: 3 (620 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2015

The Artist

Introducció
La pel·lícula “The Artist” esta filmada a França l'any 2011. El seu director i guionista és Michel Hazanavicius, la música és de Ludovic Bource amb productors com Wildbunch,La Petite Reine, Studio 37, La Classe Américain,JD Prod, France3 Cinéma , Jouror Production , uFilms.
El repart dels personatges són: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, James Cromwell, John Goodman,Penelope Ann Miller, Missi Pyle, Malcolm McDowell,Joel Murray, Ed Lauter, Beth Grant, Bitsie Tulloch, Ken Davitian.
Aquesta pel.licula fa referència al tema donat aquests dies, la música cinematogràfica.Els protagonites és George Valentin i Peppy Miller ambiantada entre els anys 1927-1932.

Desenvolupament del treball:
Al començament de tota la historia la música és diegètica, específica i original.Durant la pel.licula la música és inscidental i genèrica. Els aspectes tecnològics són les càmeres, els camerina, els cotxes, una avioneta...El contèxte és sempre d'alta gamma tant en la vestimentadiària com en la de sortir. Els aspectes labrorals són: Mayordom, taxista, actors, productor, director, guionista, actrius, ballarines, guiardies, policies, metges, enfermeres, periodistes... Lesrelacions èrsonals són: En George amb la seva dona, en George amb el seu ca i George amb na Peppy Miller.

Resum:
George, un acor que fa pel.licules de cine mud, fa moltes pel.licules i és admirat pertots els seus fans. Quan en George surt a fer les entrevistes coneix a na Peppy Miller, una fan d'ell i a partir d'allà es començen a agradar. Ella comença en el món del cine mud quan, de cop i volta eldirector i el productor volen fer una pel.licula de cinema sonor. En George no ho acepta i és acomiadat. En George s'entera que la protagonista d'aquesta pel.licula es na Peppy Milles i s'enfada molt.Despres d'això, ell acomiada al seu mayordom i subasta les seves coses personals per problemes de doblers. Llavor en George s'entera de que na Peppy està amb un ballarí de una altra pel.licula a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • M Sica
  • La M Sica
  • M sica
  • La M Sica
  • M SICA
  • La M Sica
  • M sica
  • m sica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS