the beatles

Páginas: 2 (482 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013
THE BEATLES
HISTÒRIA.
The Beatles comença a Liverpool. John Lennon i Richard Starkey (Ringo Starr) van néixer el 1940, Paul McCartney el 1942 i George Harrison el 1943. La vida de tots ells va serla de nois de barri de classe mitjana baixa. La infància més turbulenta va ser la de Lennon, el pare va abandonar a la seva mare qui, al seu torn, va morir atropellada per un policia borratxo. Percontra (com gairebé sempre) el paper oposat el va tenir McCartney, que va néixer en una família més "normal" en què va rebre les seves primeres nocions de música.
Els inicis de The Beatles arrenquendes de les primeres festes estudiantils i actuacions en salons parroquials i cerimònies familiars amb distintes formacions i noms com The Quarrymen. El grup es professionalitza quan s'embarquen cap aHamburg que on realment es poleix el grup tocant a la nit en bars de mala mort.
De tornada a Liverpool comencen a tocar regularment a The Cavern un pub de ball amb música en viu cada dia, que és elveritable punt d'arrencada de la llegenda. En una d'aquestes actuacions són vists per Brian Epstein, un comerciant que dirigia una botiga de discos, qui els aconsegueix una sessió amb George Martin, unproductor de la EMI dedicat a buscar nous talents. En les audicions, Martin va decidir que no li agradava com tocava Pete Best i la resta del grup va decidir donar-li cantonada per tal de gravar eldisc i van ficar a Ringo Starr. Al setembre de 1962 es grava Love me do que obté un acceptable èxit i arriba al Top20 de singles, el que els obre el camí per iniciar una reeixida gira nacional. Ja el1963, Please, please me arriba al número u en Anglaterra i la fama de The Beatles comença a créixer desmesuradament.
A mitjans de 1963 surt el seu primer LP Please, please me que té un gran èxit iapartir d'aquí inicien una carreara imparable d'èxits. Amb la gira pels Estats Units, la seva fama ja es fa mundial i arriben al màxim reconeixement.
The Beatles abandonen els concerts en viu a partir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The Beatles
  • The Beatles
  • The Beatles
  • The Beatles
  • The Beatles.
  • The beatles
  • The Beatles
  • the beatles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS