the house on the hill

Páginas: 4 (917 palabras) Publicado: 6 de abril de 2013
Activitats i apunts

1.Esquema de l’Edat Mitjana, amb les dades de començament i final, i les quatre etapes que comprèn.

L’edat mitjanava ser el període històricque es va decenvolupar al’any 476 d.C amb la desaparició de l’Imperi romà d’Occident (segle V) i acava al 1453 (segle XV) desaparició de l’Imperi romà d’Orient.

ALTA EDAT MITJANA BAIXA EDAT MITJANA

476 d.CVIII XI XII XI

MITJANT

2. L’Edat Mitjana: tres civilitzacions.

A l’edat mitjana (476 - 1453) es van decenvolupar tres civilitzacions:Civilització Bizantina. Va ocupar la part oriental de l’Imperi romà, es va distingir per la intensa relacióamb el món eslaui pel credo ortodox ja que el cristianates ve separar l’any 1054 enl’esglèsia católica occidental i en l’esglèsia ortodoxa oriental.
Civilització cristiana occidental. La meitat occidental de l’Imperi romà va ser conquerida pels germànics. Van anar adoptant la religiócristiana.
Civilització islámica. Va sorgir a partir del segle VII i es va caracteritzar per la seua religió, l’islam, i la gran capacitat d’expanció.

3. L’Islam: naixement i expansió.

L’islam naix ala península aràbica, l’islam va ser la religió de la civilització islámica a La Meca. L’islam va ser fundada per Mahoma que va nàixer a La Meca que era una ciutat en la que hi havitaven per tribusnómades politeistes enfrontades entre si i dedicades al pasturtge al 570 d.C. Va quedar huerfan desde xicotet i va ser adoptat per el seu oncle. Mahoma ja major, va tindre una visió en la que li manavenque fundara una nova religió i que la predicara la religió. A Mahoma l’expulsen de La Meca al 622 (any de l’Hègira), el profeta i els seus seguidors van cap a Medina. Huit anys després torna a La Mecatriomfal, al 632 any de la seua mort els musulmans controlaven tota aràbia. Al 642 van ocupar tota Mesopotàmia, Síria, Palestina, Pèrsia i Egipte. Al 711 havien conquerit el nord d’Africa i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The House On The Hill
  • THE HOUSE ONM THE HILL
  • The house on the hill
  • The fool on the hill
  • work on the house
  • The Last House on the Left
  • The House By The Sea
  • the house of the sea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS