The sign of four smb català

Páginas: 49 (12203 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
1 Una visitant de Sherlock
Durant molts anys , he compartit un apartament a Londres amb el meu amic Sherlock Holmes .
El meu nom és el Doctor Watson . Jo treballava com a metge en l'exèrcit britànic durant diversos anys . Mentre jo era a l'exèrcit , he viatjat a molts llocs estranys i interessants . Vaig tenir moltes aventures emocionants .
Llavors , un dia , a l'Afganistan , em van disparar al'espatlla . La meva ferida era profunda i prendre molts mesos per curar. Gairebé em moro del dolor i la febre . Al final em vaig posar millor , però que no podia treballar en l'exèrcit més . Em vaig retirar de l'exèrcit i tornar a Anglaterra.
És per això que jo estava vivint a Londres amb Sherlock Holmes . Jo havia conegut al meu amic per molts anys . La nostra adreça és 22 lliures BakerStreet, al centre de la ciutat .
Vaig gaudir compartint un apartament amb Holmes . El meu amic era un home molt intel · ligent . Ell era el més famós detective1 privada a Londres . Ell va ajudar a resoldre crims i atrapar els criminals .
Quan les persones estaven en problemes i necessiten ajuda , van arribar a Holmes . A vegades , la policia va arribar a Holmes i li va demanar ajuda en la captura d'uncriminal .
Sherlock Holmes no li importava que els seus clients / eren rics o pobres . Li agradava la solució dels seus problemes interessants . Estava molt feliç quan estava treballant . Va ser la cosa més important en la seva vida .
Una tarda , estava llegint un llibre i Holmes estava de peu al costat de la finestra de la nostra sala d'estar. En general , estava molt ocupat i actiu . Peròaquesta tarda no semblava molt feliç . Jo estava preocupat pel meu amic .
Què és el que et passa avui , Holmes ? Li vaig preguntar .
" Aixeca't i posa't a la finestra , Watson -va dir Holmes - . Mira al carrer . Vegi com interessant Londres és avui en dia . "
Era hivern . El carrer estava gairebé buit . Tothom estava a casa en presència dels seus càlides xemeneies .
" Necessito una mica detreball , Watson -va dir Holmes amb impaciència . " No puc viure sense problemes i misteris interessants . Per això em vaig convertir en detectiu privat . M'encanta la meva feina . Es manté el cervell actiu . Però quan no hi ha crims ni misteris per resoldre - ah , llavors la vida es torna molt avorrit per a mi .
Es va tornar tristament lluny de la finestra .
En aquest moment , algú va trucar a laporta . La nostra majordoma ' [ entrar a l'habitació . Portava una petita targeta blanca en una safata de plata . Holmes va agafar la targeta .
" Miss Mary Morstan - va llegir en veu alta . " Jo no conec a ningú amb aquest nom . Si us plau , pregunteu a la senyora que vénen polz Potser és un nou client . '
Uns moments més tard , la senyoreta Morstan va entrar a l'habitació . Era jove i no molt alt, amb els cabells rossos i ulls blaus . Les seves robes no estaven de moda , però estaven netes i ordenades . Tenia un rostre bonic. Em vaig adonar de seguida que es veia preocupada i trista .
- Si us plau , segui, senyoreta Morstan , va dir Holmes amablement . ' I
am Sherlock Holmes i aquest és el meu bon amic , el doctor
Watson . El doctor Watson i jo hem treballat junts moltes vegades.
"Estic molt content de conèixer-los a tots dos , " va dir la jove. Després es va tornar cap a Holmes i el va mirar amb els seus bells ulls blaus .
- Senyor Holmes , he sentit que vostè dóna a la gent un bon consell .
No sóc una dona rica , però espero que vostè em pot ajudar .
Una cosa molt estrany ha passat . Senyor Holmes , necessito la teva ajuda ! "

2 La història de la senyoreta MorstanHolmes es va fregar les mans amb entusiasme. Li brillaven els ulls i es va inclinar cap endavant a la cadira.
"Explica'ns la teva història", va dir.
La senyoreta Morstan començar la seva història i ens va escoltar.
-El meu pare-va començar ella-, era un capità de l'exèrcit. Quan jo era
molt jove, va ser enviat a l'Índia. La meva mare havia mort i no tenia
altres parents a Anglaterra. Així...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The Sign Of Four
  • The gang of four GoF
  • The four pieces of marketing
  • sign of four
  • The Rule Of Four
  • The Sing Of Four
  • The Four Visions Of Society
  • The four groups of reptiles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS