Thgfvdddddddg

Páginas: 2 (473 palabras) Publicado: 29 de febrero de 2012
Argument :


Tot succeeix cuan el Xavi s'enamora de la Juna , ells es conéixen i ella li demana que si us plau li ajudi a matar al seu oncle (que tenía un vinculs amoros amb la Juna )de qui rebíauna gran heréncia , el Xavier cegat per l'amor acceptar . Despres de matar al tiet de la Juna , el coronel Virós , habien quedat ells dos , pero la Juna no va aparéixer , així que el Xavier es vaposar a investigar sobre ella , va descobrir que ella no es deia Juna i que el coronel Virós era la seva parella . Al poc temps la va trobar i va aparéoixer la policia i van portarse al Xavi com assassídel coronel ,pero de camí a comisaría el Xavier va confesar tota la veritat i la policía va descobrir toota la vertadera história.

Tema :


No te un tema principal ,tracta sobre la relacions delespersones , la importancia dels diners la vida cuotidiana...


Atmosefera :

Marc ambiental:

La història passa a la gran ciutat de Barcelona i els pobles del seu voltant, en un ambient tristde pobresa i foscor, on el dia a dia és du, on a pesar de tot s'intenta tirar endavant malgrat les circumstanciés que es viuen.


Espai :

Espai per on transcorre l'acció:

El marc ambiental elpodríem situar a la ciutat de Barcelona en les places i carrers on es trobaven, a l'apartament d'en Xavier i a la torre de l'oncle de la Juna on es produeix l'assassinat. També es podria situar alsdiferents pobles per on passa en Xavier quan decideix buscar a la Juna sense moure's de la gran ciutat i les seves rodalies.



Temps :


No diu l'any en què passa la historia, però es dedueixque és a la primavera mes o menys i a l'actualitat ja que el mode de vida ens ho demostra. Al final del llibre ens dóna una informació que ens permet saber que la història va passar l'any 1964aproximadament.

La història esta narrada en passat, ja que és explicada i recordada per propi protagonista.



Manuel de Pedrolo va néixer a l'Aranyó (la Segarra), l'any 1918, en una família de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS