THIS IS ENGLAND (RESUM)

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 4 de junio de 2013
RESUM THIS IS ENGLAND: és una pel·lícula d’Anglaterra, aproximadament dels anys 80, als anys de la guerra de les Malvines. El protagonista és un nen de 12 anys quees diu Shaun, que no li agrada el lloc on viu amb la seva mare, i sempre té problemes amb els seus companys del col·legit, perquè es fiquen amb el seu físic i amb elseu pare, que es va morir mentre lluitava a la guerra de les Malvines. Un dia quan Shaun torna del col·legit es coneix a Woody i els seus amics, una colla de jovesSkinhead, que al veure’l trist decideixen animar al Shaun i queden amb ell bastants dies, després de quedar tants dies, al final es porten bastant bé, decideixen“adoptar-lo” a la colla. Llavors comença a canviar la seva manera de vestir, el seu pentinat i comença a descobrir el mon dels Skinheads.
Per fi Shaun havia trobat un lloc on noera criticat i estava a gust amb aquesta gent. Un dia arriba un vell amic en Combo que havia passat uns quants anys a la presó. Aquest comença a menjar el cap a totala colla amb idees racistes. Com que alguns no estan d’acord amb en Combo, el grup es divideix, entre en Combo i el Woody. Combo, convenç a Shaun per a que es quedi ambell, per que així lluitarà per l’orgull del seu pare, Woody intenta que no es quedi, ja que només te 12 anys. Amb el temps, en Shaun veu que amb en Combo, ja no és elque era abans i que passaran una sèrie de esdeveniments, que no li hauria agradat veure.

OPINIÓ: És una pel·lícula dura per a un nen de 12 anys, però es moltrealista, et fa pensar y reflexionar bastant sobre moltes coses d’aquells temps. M’ha agradat molt la manera de vestir dels protagonistes, més que el de les noies.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo This Is England
  • this is england
  • This Is England
  • This is england
  • This is england
  • Reporte Pelicula This Is England
  • Sinopsis This is england
  • This is england

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS