TIannmen

Páginas: 3 (555 palabras) Publicado: 9 de enero de 2014

Plaça de Tiananmen de 1899

Desde el 15 d’abril fins al 4 de juny de 1899 van tenir lloc les protestes de la Plaça de Tiananmen s’anomena d’aquesta manera perquè va ser el lloc on va tenir com aconclusió les protestes i revoltes estudiantils. Aquestes protestes o revoltes més tard es van anant convertint en actuacions més greus com per exemple vagues de fam, represions del govern a elsactes dels ciutadans que fins i tot provocaven morts.
Com ja em parlat avans hi van aver nombroses manifestacions i revoltes per part dels ciutadans, aquest ciutadans podríem dir que es dividien en dosgrups amb diferents idees però els dos anaven en contra de l’estat. El primer grup hi estava en contra de l’estat perquè creien que el govern era massa repressiu i corrupte. I el segon grup tambéestava en contra però perquè creien que les reformes econòmiques portades a terme per el govern xineshavien arribat massa lluny i que la inflación i l’atur estaven amenaçant la forma de vida que portaven.Després de les protestes que van començar i les crides del Govern demanant la seua dissolució, es va produir dins el Partit Comunista una divisió de criteri sobre com respondre als manifestants. Ladecisió presa va ser la de suprimir les protestes per la força, en lloc d'accedir a les seues reivindicacions.
Com a resposta a aquesta situació el govern comunista chines va decidir que la millorforma per a la solució del problema que hi havia al carrer era actuar per la forçai així va succeir:
El 4 de maig aproximadament 100.000 estudiants i obrers van marxar a Pequín demanant la posibilitatde mantenir un diàleg formal entre les autoritats i els representants dels estudiants per trovar la forma d’arribar a un acord entre les dues parts.Però el govern va rebutjar la proposta de diàleg.d’Aquesta manera el 13 de maig els grups d’estudiants van ocupar la plaça de Tian'anmen i van emprendre una vaga de fam.
La solució de l’estat com ja em dit avans seria solucionar el problema...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS