Tic, Economia

Páginas: 2 (403 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2013
L'EMPRESA I LES TIC. NOVES TECNOLOGIES.

S'ha definit un nou entorn per a les mpreses davant la generalització de les noves teconoligies de la infomació i de la comunicació. La innovaciótecnologica a permes a les empreses millorar l'eficiencia de les seves activitats productives pel fet de proporcionar una eina de primerisim ordre en molts diversos vesants de l'empresa: producció,comercislització, marketing i organització del treball.
Podem identificar tres elements bascis que caracteritzan i explican aquest nou entorn:
– la globalització economica: aixó a suposat l'existencia demercats cada cop més grans i dinamics o les extrategies de les empreses s'han d'adaptar a negocis en l'ambit mundial.
– Ecponomia de la comunicació i del coneixement: es la constatació de que hi ha nousfactors de producció (coneixement i comunicació) que permeten a les empreses millorar la producció i la eficiencia dela seva organització.
– Finalment, internet com una nova forma d'organització.Significa que l'economia es basa en les anomenades tecnologies de la informació i de la comunicació que s'han pogut expandir i desenvolupar rapidament gacies als avanços de l'informatica i de lamicroelectronica.

Les tics aplicades a les gestions de recursos humans:
– tecniques d'internet per seleccionar personal. (reclutament electronic o e-recruitment) permet publicar avisos administrar elscurriculums vitae (CV) rebuts, filtrarlos, programar entrevistes i fer altres tasques amb la reducció de treball i temps requerit.
– Tecniques learning o educació electrónica per donar suport a laformmació (internets, cd-roms...)
– teletreball: treball desde casa. Alguns treballadors no necesiten estar presents a l'empresa. El teletreball contribueix a milloar la conciliació de vida personal,familiar i laboral.

Les tics i la seva aplicació al marketing:
amb l'us de les noves tecnologies la distancia i el temps han deixat de ser un problema perque l'informació pot ser transmessa a un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ECONOMIA POL TICA RESUMEN
  • Economi A Poli Tica
  • UNIDAD 1 LA TIC Y LA NUEVA ECONOMIA
  • Tic-Economia
  • Economia y Tic
  • Economia pol tica Subjetiva
  • Microestudio de Economía y TIC en RD
  • Tarea Mariana Jueves 12 La Economi A Poli Tica Del Cine

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS