Tiempos bueos

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2011
El calfament

És una part fonamental de qualsevol rutina d'exercicis físics o entrenament esportiu.Una entrada en calor eficaç esta integrada per unes quantes parts. Cada una d'elles haurà de sertreballada per a minimitzar la probabilitat de lesió durant l'activitat física. Entrar en calor abans de qualsevol activitat física o esport té diversos aspectes beneficiosos, però principalment el seupropòsit és preparar al cos i la ment per a una activitat més activa.
És important començar primer amb l'activitat més fàcil i més suau, agregant gradualment moviments més enèrgics i amplis arribanta un estat d'equilibri cos/ment ideal que ens prepararà per a encarar en òptimes condicions l'activitat física posterior.
Dividirem el calfament en tres parts igualment importants:
CalfamentGeneral.Serà una activitat suau. La duració i intensitat aniran d'acord amb la condició física de cada individu, durarà entre 8 i 10 minuts. Per a aquest exercici realitzaren l'activitat de carreracontinua. Els efectes fisiològics del Calfament General són:a) Augment de la freqüència cardíacab) Dilatació dels conductes sanguinisc) Augment de la pressió arterial;d) Augment de la freqüènciarespiratòria;e) Intensificació dels intercanvis respiratoris;f) Augment la temperatura muscular.
Estirada estàtic.Apuntarà a estirar els major grups musculars i tindrà una duració aproximada de 5 minuts.Elsexercicis de flexibilitat es realitzen posant el cos de tal manera que el múscul o grup muscular que volem estirar quede en tensió. És fonamental que per a començar estos exercicis, els músculsestiguen relaxats. Aquets exercicis ajudaran a l'allargament de fibres musculars i tendons, disposant a una major amplitud en els moviments articulars. Açò és molt important en la prevenció lesionsmusculars i tendinoses. Per a estirar fare les seguents activitats:
-Tocar els peus en les mans.
-Estirar els braços, intentant tocat en les mans l'homoplat.
-Sentar-se en terra i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A+BUE+LO
  • Bueos
  • Bueas tareas
  • Bueas Tareas
  • Bueas tares
  • mis documentos bue
  • el bue samamritano
  • bue bue bue

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS