Tiempos modernos

Páginas: 2 (356 palabras) Publicado: 14 de enero de 2014
TIEMPOS MODERNOS
En el fragment de aquesta pel· lícula es pot apreciar que fa una crítica al capitalisme i a la manera de sobreexplotar als treballadors durant la revolució industrial, que compodem veure els tracten com a màquines, gairebé sense descans, ja que en un moment del fragment es veu que va al lavabo un moment i al segon ja està el jefe dient-li que torni a treballar.
També podemobservar la diferència que hi havia entre els treballadors i el jefe de la fàbrica que s’està entretenint fen un puzzle y manant als treballadors que treballin més de pressa.
Aquesta pel· lícula ésuna parodia de el que pasava en aquells temps, del que duuien a terme a les fabriques per poder obtener el màxim benefici possible al preu que fos necessari.
PREGUNTES DOSSIER
B)
El 28 de desembrede 1895 els germans Auguste i Louis Lumière van al Grand Café de París devant de trenta-tres persones, va ser la primera sessió de cine de la historia. Aquest dia neix un un nou invent anomenatcinematògraf converteix les imatges en moviment.
C)
CHARLES CHAPLIN:
Sir Charles Spencer Chaplin conegut com a Charles Chaplin, Charlie Chaplin va ser actor, compositor, productori director de cinema.Està considerat com un dels millors mims i pallassos de lahistòria del cinema. Actuava, dirigia, escrivia els guions, componia la música i produïa les seves pròpies pel·lícules.
Va participar en 32pel· lícules i curtmetratges i en va dirigir dues més anomenades “The Chaplin Revue i La comtessa de Hong Kong”.
Com a curiositat puc afegir que al 1915 va participar en un concurs de dobles de simateix i va quedar en tercer lloc.
A devall hi fico dues fotografies de Sir Charles Spencer Chaplin



D)
La relació durant l’expansió del cinema durant el període 1895-1927 amb els canviseconòmics, tecnològics i socials és que a mesura que augmentaven els canvis en l’època, el cinema evolucionava i com els preus eren baixos la gent hi anava i gràcies a això va evolucionar tant i tant de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tiempos modernos
  • Tiempos modernos
  • Tiempos Modernos
  • Tiempos modernos
  • Tiempos Modernos
  • Tiempos Modernos
  • Tiempos modernos
  • tiempos modernos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS