Tierra I Libertad Qüestionari

Páginas: 4 (785 palabras) Publicado: 21 de abril de 2012
Qüestionari:[Tierra y libertad]

1). Qui són els personatges principals d’aquesta pel·lícula i com podries descriure a cadascun?
2). Per què va participar David a la guerra?
3). Com estanrepresentats els brigadistes internacionals en la pel·lícula?
4). Comenta l’escena on discuteixen els avantatges i els desavantatges de la col·lectivització agrària i les diferents posicions de la gent.5). Quins són els efectes de la lluita interna al costat republicà?
6). Comenta l’escena final on veiem la confrontació entre comunistes i forces d’ordre públic contra els milicians anarquistes i delPOUM.
7). A quines conclusions arribes després del visionat d’aquesta pel·lícula?
1- David: és el personatge principal de la pel·lícula. Mort al començament del film, però tota la pel·lícula és vistades d’un flash-back i, gràcies a ell, podem veure com es va desenvolupar la guerra. Al principi se’ns presenta com un personatge idealista que decideix anar a la guerra per qüestions ideològiques,però a mesura que transcorre la guerra, la seva forma de pensar va canviant constantment segons els fets que esdevén de lluitar contra els feixistes i contra els propis republicans.
- Blanca: és unajove que lluita les milícies del POUM amb el David. S’enamoren mútuament durant la guerra i és ella qui intenta convence’l de que no marxi amb les Brigades Internacionals i que es quedi amb lesmilícies del POUM. Més tard, s’alegra molt quan ell torna definitivament a les milícies després d’haver passat per les Brigades i, finalment, ella mort pels soldats d’aquesta i és enterrada.
- Vidal: és elcap del regiment. Igual que Blanca, és un socialista que és partidari de la revolució per guanyar la guerra contra Franco.
2- Va decidir participar a la guerra per lluitar contra el feixisme i perqüestions ideológiques ja que era republicà. A més, va allistar-se a les files de les milícies del POUM perquè allà és on va veure que la gent lluitava també pel que creia i no simplement per guanyar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Questionario Viaje Al Centro De La Tierra
  • Tierra y Libertad
  • Tierra Y Libertad
  • Tierra Y Libertad
  • TIERRA Y LIBERTAD
  • Tierra y libertad
  • Tierra y libertad
  • tierra y libertad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS