tipus d'assassins

Páginas: 3 (504 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
TIPUS D’ASSASSINS:
· Assassins en massa: s’adopta aquesta tipologia en quan al número de víctimes, quatre o més, i la seva ubicació del crim; la mateixa escena o lloc.
Generalment les sevesvíctimes són de l’entorn conegut i poden o no tenir una relació directa amb l’assassí, es probable que culpin a les víctimes dels seus problemes i actuin amb venjança o com a mitjà de resolució dels seusproblemes. L’assassí en massa pensa que la víctima està en la seva possessió, pateix l’anomenat deliri i podria tenir un començament en una psicosi, és a dir, la pèrdua total del contacte amb larealitat, ja sigui per una causa endògena (esquizofrènia) o una causa exògena (drogues o altres substàncies).

· Assassins múltiples: abans hem parlat d’assassins en massa com autor de quatre o més crimsen el mateix lloc, al parlar d’assassins múltiples ens referim a la comesa de dos o més víctimes en diferents llocs, en aquest apartat podem trobar els assassins en sèrie i als assassinsexcursionistes:
· Assassí excursionista: aquesta tipologia es poc comuna.
Són crims comesos en llocs diferent i en un període molt breu.
L’assassí no té temps per aclarir el fet ni el següent. Es pot dir quetots els crims són resultat d' un únic succés d’inici, i que pot durar fins que el criminal aconsegueixi els seus propòsits.
En quant a la personalitat de l’autor, seria esquizofrènic.
· Assassíen sèrie: són criminals que cometen tres o més accions homicides en períodes de temps que poden anar de dies a setmanes, mesos o inclús anys. La cadena d’assassinats és producte d’una necessitat.Generalment tenen una pauta determinada, la qual aniran perfeccionant, en funció del lloc, la víctima o les accions que fa amb aquesta.
L’assassí en sèrie és provocat per la seva personalitat,parlant de psicòpates i psicòtics, aquest trets són molt importants alhora de d’investigar, ja que la seva forma d’actuar es diferent.
Hi ha diferents trets que caracteritzen la seva forma d’actuar....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la salmonella tipus
  • Tipus de text
  • Tipus de Registres
  • tipus de societats
  • Tipus De Música
  • Tipus De Motivacio
  • Tipus de núvols
  • Tipus d'escoles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS