TIRAAAAAAAAANT

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2013
Quan arriba a Palau, va a la cambra on hi havia l’emperadriu, la cambra està a les bosques, i Tirant el primer que fa es demanar que li portessin una torxa encesa i vaobrir les finestres, alesmores va poder veure la cara de l’emperadriu, la infanta i totes les altres doncellez. La primera ordre que dóna es que deixin el dol, causatper la mort del fill de l’emperadriu i l’emperador i perquè veuen molt a prop tants moros i tenen por de perdre les possessions o caure presoners. Simbolitza que d’ara enendavant l’emperador i l’emperadriu han d’estar bé perque així prenguin forces per batallar contra els enemics. Capítol 118
Carmesina esta descordada i ensenya . Quinespomes hi havia al paradís? I què van comportar?
És una metàfora, es com Tirant anomena als pits de Carmesina, el qual el va comportar a la perdición i ja no va trobarla porta per surtir-ne.
Capítol 119
Busqueu al capítol altres referències al Què en diu, sobre això, Carmesina? En una sala hi ha . Qui són, aquests personatges? Dequin famós orde cavalleresc formaven part? Què és la conquista del Sant Grial? Busqueu què era el seient o perillós. L’endemà de veure la princesa per primer cop, Tirantapareéis amb un mantell o ndu brodada repeditament la frase Una val mill i mill no en valen una. Explica el joc de paraules que conté. Llegeix atentamente ladesccripció de Carmesina, i imagina-te-la, visualitza-la. Al final del capítol, què retreu Diafebus a Tirant?
El mal de mar, són els marejos i malestars despres de navegar pelmar. Tirant, diu que te mal de mar pel viatge desde la posada a palau, i que no es trobava gaire fi. En realitat, el que sentía era un gran i dolorós amor per Carmesina.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TIRAAAAAAAAANT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS