tirant lo blanc capitol amoroso

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
L'Emperadriu va fer redecorar i perfumar la seva cambra als cambrers perquè eia que volia donar una sorpresa a l'Emperador. Quan van acabarde sopar l'Emperadriu es va retirar al llit perquè estrovaba malament. Eliseu va demanar ajuda a un metge sense que l'Emperados se n'assabentès a petició de l'Emperadriu.

Quan era a la cambra itotes les doncellez eren al llit, l'Emperadriu vaentrar dins el seu recambró on estava Hipòlit i van entrar junts a la cambra. Al dia següent, eliseu va entrar a la cambra i va veure a un home amb lamamella de l'Emperadriu a la bocad'aquest. Però no va cridar ni va dir res. Quan es va apropar a la cambra l'Emperador, Eliseu va entrar a la cambra per advertir-la. L'Emperadriu va pregar Hipòlit quefugís pel recambrò i que salvès laseva vida.

Finalment l'Emperador i els metges van entrar a la cambra i es van acostar al llit preguntant-li per la seva malaltia. Ella els va dir que quasi- bé noha dormit res en tota lanit. Els metges van recomanar l'Emperador de deixar-la sola al seu llit i s'en van anar. Hipòlit va passar quinze dies d'incògnit a la cambra de l'Emperadriu. Tirant ja ésrecuperat del tot.Carmesina agafa Tirant de la mà i pronuncia les paraules que segellen el matrimoni. Tirant i Carmesina s'han casat en secret. La Viuda Reposada duu a terme la seva darrera astucia pera separar elsenamorats.

La viuda declara el seu amor a Tirant .difamacions i maquinacions de la Viuda: el negre Lausetai el fals avortament de Carmesina.
265-283

Tirant dedica unes paraulesa la ViudaReposada, i li explica una història; tractava sobre un mercader que anava en un vaixell i aquest va ser foradat, va arriscar la seva vida per poder salvar un barril de jocs i de cartes,però nopodia arrastrar-ho fins a la terra i va haver de deixar-lo anar, més endavant nedant cap a la terra va trobar-se una caixa i ja cansat es va recolzar en ella, la marea el va arrastrar ca
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El amor en 'Tirant lo Blanc'
  • Episodis amorosos de Tirant lo blanc
  • Tirant Lo Blanc Episodis Amorosos
  • Tirant lo Blanc episodis amorosos
  • Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo Blanc episodis amorosos
  • Tirant lo blanc Episodis amorosos
  • Tirant lo Blanc: episodis amorosos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS