Tirant lo blanc resum

Páginas: 3 (630 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013
Primera part : Tirant a Anglaterra 

Desprès de la dedicatòria del llibre al rei de Portugal. L'autor comença parlant-nos del Gran Comte de Varoic, un prestigiós cavaller que va decidirencomanar-se a Deu, i refugiant-se a la muntanya va viure com un ermità. 
Però en lluitar el rei d'Anglaterra contra el rei de Canària; el monarca anglès va demanar ajuda a l'ermità i quan va acabar lavictoriosa batalla el rei va celebrar festes al seu regne. 
Tirant lo Blanc camí d'Anglaterra, per acudir a les festes de les noces del rei i rebre l'ordre de cavalleria, es va quedar adormit sobre el seucavall i es va trobar amb l'ermità. Aquest li explicà molts secrets sobre l'orde de cavalleria, li regalà un llibre i li demanà que en tornar li contara tots els detalls de les festes del rei. I aixího va fer. Tirant i els cavallers que l'acompanyaven, en tornar d'Anglaterra, passaren a veure l'ermità i Diafebus, el cosí de Tirant, li va contar tot allò que va ocórrer: les cerimònies, elsincidents, com Tirant va ser el millor cavaller i va rebre l'ordre de cavalleria... Desprès tornaren a Bretanya. 

Segona part: Tirant a Sicília i a l' illa de Rodes 

Un dia van arribar dos cavallersdemanant ajuda perquè l'illa de Rodes estava sent assetjada pels genovesos i necessitaven ajuda. Tirant va comprar una nau i se'n va anar amb l'infant Felip, fill del rei de França, cap a l'illa deRodes. Abans d'arribar es van aturar a Sicília on Felip es va enamorar de la Infanta del regne, Ricomana. El rei els va voler casar i Tirant va ajudar Felip a passar les proves que la infanta li haviaposat. 
Amb ajuda del rei de Sicília Tirant i Felip va anar a Rodes i derrotaren els genovesos mitjançant una estratagema de Tirant. Tornaren a Sicília victoriosos i aleshores l'infant Felip i Ricomanaes casaren. 

Tercera part: Tirant a l'Imperi grec 

En derrotar els genovesos Tirant se'n va anar cap a Constatinoble per ajudar l'Emperador a combatre els moros i el Gran Turc. Una vegada allí...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum capitols tirant lo blanc
  • Resum Tirant lo blanc
  • Resum Tirant Lo Blanc
  • Resum Tirant lo blanc
  • Resum tirant lo blanc
  • Resum tirant lo blanc
  • Resum Tirant lo Blanc
  • Tirant lo blanc resum per capituls

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS