tirant lo blanc

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2014
Diafebus: cosí de Tirant
Hipolot: cosi de tirant
Guillem de Varoic( ermita):
El rei d'Anglaterra, va convocar juntes per celebrar el seu matrimoni. Un jove bretó, anomenatTirant, va anar a parar on estava l'ermità, dit ermità en assabentar-se que el jove Tirant volia ser cavaller li va prometre que l'ajudaria a ser-ho però quant acabessin les festes quehavia organitzat el rei.
Estefania: cosina de Carmesina.
TIRANT DECLARA EL SEU AMOR A CARMESINA AMB L'AJUT D'UN MIRALL
Carmesina, va demanar de parlar amb Tirant , ell imaginant-se elque volia va anar a comprar un mirall i se'l va guardar a la màniga.
Un cop es van trobar, i desprès d'estar una estona parlant, en Tirant li va donar el mirall embolicat la qualcosa no es veia quin regal li estava donant, desprès li va dir que un cop obrís el regal li mostraria de quina persona estava enamorat. Aleshores la Carmesina va marxar, i quan vaarribar a la seva cambra va obrir-ho, i va veure que es tractava d'un mirall, ( i no d'un dibuix com ella imaginava) i va ser quan es va adonar que de la persona que en Tirant estavaenamorada era d'ella, degut a que en el reflexa del mirall mostrava el seu rostre.
Tot i lo romàntic que ens pot semblar el regal d'en Tirant amb la Carmesina no va tenir la mateixareacció degut a que es va sentir malament per la gosadia que representava (degut a que ella esperava que ell se l'hagués declarat amb paraules i no han fets) i quant aquesta es va retrobaramb el Tirant el va tractar amb duresa i severitat i el pobre enamorat no va tenir mes remei que marxar trist i desconsolat. Aleshores, se'n va adonar que havia estat massa severa ambell i va anar a parlar amb la seva cosina Estefania i li va encomanar que parlés amb el Tirant i li digués que volia parlar amb ell, i que per compensar-lo deixaria que la besés.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • Tirant lo Blanc
  • tirant lo blanc
  • Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • TIRANT LO BLANC
  • Tirant lo blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS