Tirant Lo Blanc

Páginas: 3 (551 palabras) Publicado: 16 de enero de 2013
TIRANT LO BLANC
Tirant i Carmesina s'enamoren
El tirant estaba alterat aixi que es va fical a l'habitació i no va volguer sortir. Diafebus el coneixia i sabia que algo l'hi pasaba, aixi que vaanar a parlar amb ell. Tirant l'hi va explicar que estimava a la princesa Carmesina, llavors en Diafebus va anar a parlar amb ella, la qual li va enviar abraçades per al Tirant. El tirant al dia seguentva a veure al emperador i van a missa, on estaran miratse tota l'estona la Carmesina i el Tirant. Una nit en Diafebus va acompanyar al Tirant a la cambra de la Carmesina, on van estar parlat i elTirant va intentar besarla, pero ella no l'hi va deixar. Aquella nit Tirant no va poguer dormir.
El Tirant va comprar un espill, el mes bonic de tots i va anar a palau, on es va trobar a la Carmesina.Ella es va mirar despres en aquell mirall i es va donar conta que Tirant l'estimava, i va començar a dansar per l'habitació fins que la Viuda Reposada l'hi va treure les esperançes i va començar aplorar. Al altre dia va anar Diafebus i la princesa, cabrejada l'hi va demanar que anes el Tirant per dir-li tot a ell. Quan Tirant va a veure a la Carmesina a Palau ella cre que no es manera dedeclarar-li el seu amor i es sent ofesa. Llavors Tirant l'hi va dir que perdones si l'havia ofesa amb les seves paraules i que acabaria morint d'amor per ella. Quan es va marxar, Carmesina plorant vademanar-li a l'Estefania que anes a per ell i que no fes cas de res del que havia dit. Al dia seguent ho van parlar, el Tirant i la Carmesina i va besar-li els cabells. Després van pasar moments bonics junts.Tirant surt de Constantinoble i marxa contra el turcs.
El Tirant l'hi demana a la Carmesina si l'hi dona la seva camisa per portarsela. Ella l'hi diu que l'hi donaria tot el que te, pero que notocaria lo que mai a tocat ningú. I aixi va marxar, amb la camisa a sobre i amb les llagrimes amoroses de la Carmesina desde la finestra veien al seu home cavalgar.
Diafebus a Constantinoble.
Va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tirant lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • Tirant lo Blanc
  • tirant lo blanc
  • Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo blanc
  • TIRANT LO BLANC
  • Tirant lo blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS