tirant lo lanc

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 5 de abril de 2014
Tirant lo blanc: És el personatge principal de la historia per tant tot l’argument gira al voltant de ell. Al principi és un home de classe mitja però va evolucionant la seva classe social fins quearriba a ser un gran cavaller amb el seu propi exèrcit. És un gran cavaller, fort, valent ja que planta cara a totes les situacions que li passen per davant encara que siguin arriscades i perilloses imolt hàbil amb les armes. És un personatge molt amable i educat, i defensa el seu honor amb totes les seves forces. Però quan parlem de l’amor tot canvia, és mostra tímid i vulnerable davant deCarmesina.
Carmesina: Princesa de Constantinoble és una dona amb una gran bellesa, la que va fer que Tirant s’enamorés de ella, que té per objectiu conservar la virginitat i no casar-se amb qualsevolperquè la seva classe social no s’ho permet, però ella d’enamora de Tirant i com és tan innocent es deixa influenciar per la maldat de la Viuda Reposada però malgrat això acaba morint pel seu amor.Diafebus: És com el narrador de la història. És un cavaller prestigiós i fidel; amic i cosí de Tirant, company d’armes. Cassat amb Estefania, filla del duc de Macedònia. Va anar amb Guillem de Varoic percontar-li les aventures de Tirant, des de que el van nombrar cavaller fins que va morir.
Estefania: És la donzella i amiga de Carmesina, la esposa de Diafebusi la filla del duc de Macedònia.Emperador: És l’amo de l’Imperi de Constantinoble. Home molt culte i educat, que es preocupa pels problemes de la cort, però no se’n adona del què passa al seu voltant i acaba morint de pena per Tirant iCarmesina.
Emperadriu: És una persona molt noble i honesta, molt respectuosa amb la gent i molt amable en uns certs àmbits, ja que amaga al seu marit la seva relació amorosa amb Hipòlit. és la mareCarmesina i la dona de l'Emperador, encara que aquesta l'és infidel i acaba marxen amb Hipòlit.
Hipòlit: És un personatge bastant insegur amb si mateix, jove, però sense gaire experiència i s’expressa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tirant lo lanc
  • Lancer
  • Lance
  • LANCE
  • lance
  • Lanco
  • LANCE
  • tirant

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS