Tirnant Blanc

Páginas: 4 (756 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2013
TIRANT LO BLANC
1. Com et vas sentir quan la Viuda Reposada et va mentir sobre Carmesina i el seu jardiner? T'ho vas creure?
-En un primer moment, realment m'ho vaig arribar a creure, no només perles seves paraules i la seva mirada sincera, quan vaig veure Carmesina amb l'altre noi, vaig pensar que em moriria, el món va deixar de tindre color, i tot es va tornar gris al meu voltant, en aquellmoment vaig perdre tota la felicitat que ja sentia per al seu amor, i em vaig trobar més perdut que mai.
2. Que penses sobre l'amor d'Estefania i Diafebus?
-Si soc sincer, en un primer moment elsvaig tindre enveja, ells s'estimaven com Carmesina i jo, però ells podien estar junts i casar-se sense ningun problema, en canvi jo ho tenia molt complicat per estar amb Carmesina. Però, ell es el meucosí i ella una gran amiga, i estic orgullós de que dues persones tant importants per mi i tant maques, puguin compartir una historia tan maca.
3. Creus que haguessis trobat l'amor, si no coneixesisa Carmesina?
-Realment, es una pregunta que mai m'he fet, i a la vegada es algo que no puc respondre. Quan estas enamorat, com jo ho estic, mai et plantejes estimar a una altre persona, ni tan solspots pensar en les conseqüències que et pot dur el voler estar amb la que estimes. Ho oblides tot, el món deixa de tenir normes, i en aquell moment l'únic que importa es estar amb aquella persona. Peraquesta i altres raons, crec que ara no podria respondre mai a això. Perque potser, si no l'estimes, ara seria una persona , molt diferent, amb altres pensaments.
4. Estas orgullós del camí que hafet la teva vida, i de que has arribat a ser?
-Sense dubte, si! La meva vida en algunes ocasions, ha estat molt complicada, i moltes vegades he pensat en deia-ho tot. Peró aquí estic, he arribat moltlluny, he conegut a unes persones que m'han fet canviar la forma de veure la vida, he fet els millors amics que pot haver, i he trobat l'amor. Sabeu? Molta gent es passa la vida buscant la felicitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • En blanco
  • Blanco
  • Blancos
  • blanco
  • En Blanco
  • Blanco
  • Blanco
  • el blanco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS