titulo

Páginas: 3 (523 palabras) Publicado: 12 de junio de 2014
1. Des del punt de vista filosòfic, l'home és un subjecte, un jo que té consciència de la seva existència i també sap que existeix el món que l’envolta. D'aquesta condició deriva que el saber noés un accident sinó un fonament i l'home es reconforta com a home des que sap que existeix. Però aquest saber i raonar el porta també a grans interrogants: el seu origen, la seva essència, el seudestí, la finalitat de la seva vida

2. segons Kierkegaard l'home és la síntesi de l'infinit en el finit del immortal en el mortal, per Kierkegaard l'ésser humà és una síntesi sofrent d'aquestesantinòmies. La perspectiva de Kierkegaard és fortament religiosa i fortament cristià i jo crec que l’origen de l’home és totalment químic i biològic, però precísament el temperament de Kierkegaard que va delmalenconiós al heroic exigeix ​​que l'ésser humà sigui genuí, i molt valent.

3. Marx, Nietzsche y Freud expressen, cadascun des de perspectives diferents, l'entrada en crisi de la filosofia de lamodernitat, en mostrar la insuficiència de la noció de subjecte, i en desvetllar un significat ocult: Marx desemmascara la ideologia com a falsa consciència o consciència invertida, jo estic d’acord,per que crec que la ideologia és el conjunt de idees que donen una imatge falsa de la realitat; Nietzsche qüestiona els falsos valors, també estic d’acord, per que Els valors morals transmesos pelcristianisme són propis d'una moral d'esclaus i tenen el seu origen en el ressentiment contra la vida. Freud posa al descobert les disfresses de les pulsions inconscients, i no estic d’acord, per queaquestes pulsions inconscients es poden controlar amb la raó.

4. Per exemple Aristòtil considera que la metafísica és la ciència de l’ésser i que l’ésser, en el seu sentit primer és l’ésser com asubstància, que segons el filòsof és quan l’estructura de la realitat i del llenguatge coincideixen, així que Aristòtil distingeix dues accepcions de substància:

Des d’un punt de vista lògic,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • titulo del titulo
  • Titulo
  • Titulos
  • El titulo
  • Titulo
  • Soy un titulo
  • Sin titulo
  • Titulos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS