Titulo

Páginas: 3 (604 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Instruccions per la presentació de Treballs : Hotel Rwanda


El treball s’ha de lliurar el dia que proposa el professo no es pot lliurar més tard. Si es lliura després de la data límit, com amàxim es podrà tenir un suficient i per aconseguir-lo el treball haurà de tenir com a mínim un notable.
Es recomanable lliurar el treball a ordinador però també es pot lliurar a mà sempre que estiguifet amb bona lletra i la presentació sigui molt acurada.
Els treballs fets a ordinador es faran amb una lletra mida 12, no més gran i deixant uns marges de dos dits, no s’hi val fer la lletra més grani ampliar els marges per que sembli que és més llarg.

Important: No es pot Copiar/enganxar res de la Xarxa. Qualsevol informació que pugueu obtenir de la xarxa ha d'estar digerida, és a dir,llegida, entesa i posada en les vostres paraules. El mateix passa amb els fragments de llibres o textos, només es poden copiar si es posen entre cometes i s'explica (en una nota a peu de pàgina) d'on s'hatret exactament (autor, obra editorial pàgina etc. o adreça completa d'Internet) No val posar “tret del Google o de Vikipèdia”. Copiar una sola frase completa d'Internet equival automàticament a noaprovar el treball.


1. El treball ha de comptar amb les següents parts
a. Portada (que ha d’incloure: títol del treball, dades acadèmiques: Nom de l’alumne, assignatura curs i data.)b. Índex (totes les pàgines del treball han d’anar numerades, a l’índex hem d’indicar en quina pàgina comença cada apartat.)
c. Introducció (on s’explica de que va el treball i coms’ha elaborat, quins materials s’han utilitzat, les dificultats que heu trobat. La introducció va al principi del treball però és la darrera part que s’ha de fer).
d. Desenvolupament (correspon alguió, normalment acaba amb unes conclusions que resumeixen el més important que s’ha dit. Normalment aquest punt acaba en unes conclusions ( on podeu fer un resum de les idees i conclusions a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • titulo del titulo
  • Titulo
  • Titulos
  • El titulo
  • Titulo
  • Soy un titulo
  • Sin titulo
  • Titulos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS