Todo y más

Páginas: 2 (500 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013
CRITERIS D’AVALUACIÓ BIOLOGIA I GEOLOGIA 3º ESO
1 (comú a Biologia i a Física i Química). Determinar els trets distintius del treball científic a través de l’anàlisi contrastada d’algun problemacientífic o tecnològic d’actualitat, així com la seua influència sobre la qualitat de vida de les persones.
2 (comú). Realitzar correctament experiències de laboratori proposades al llarg del curs,respectant les normes de seguretat.
3 (comú). Descriure les interrelacions existents en l’actualitat entre societat, ciència i tecnologia.
5. Descriure els òrgans i aparells humans implicats en lesfuncions vitals, establir relacions entre les diferents funcions de l’organisme i els hàbits saludables.
6. Explicar els processos fonamentals de la digestió i assimilació dels aliments, utilitzantesquemes i representacions gràfiques, i justificar, a partir d’estes, els hàbits alimentaris saludables, independents de pràctiques consumistes inadequades. Analitzar el consum d’aliments en laComunitat Valenciana.
7. Explicar la missió integradora del sistema nerviós davant de diferents estímuls, descriure el seu funcionament, enumerar alguns factors que l’alteren i reflexionar sobre laimportància d’hàbits de vida saludable.
8. Explicar la funció integradora del sistema endocrí, conéixer les causes de les seues alteracions més freqüents i valorar la importància de l’equilibri entretots els òrgans del cos humà.
9. Localitzar els principals ossos i músculs que integren l’aparelllocomotor.
10. Descriure els aspectes bàsics de l’aparell reproductor, diferenciant entre sexualitat ireproducció.
11. Conéixer i comprendre el funcionament dels mètodes de control de natalitat i valorar l’ús de mètodes de prevenció de malalties de transmissió sexual.
12. Reconéixer que en lasalut influïxen aspectes físics, psicològics i socials; valorar la importància dels estils de vida per a previndre malalties i millorar la qualitat de vida, així com les contínues aportacions de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mas De Todo
  • Mas De Todo
  • Todo mas
  • De Todo Mas
  • Algo Mas Que Todo
  • La masa y los todos
  • mas de todo
  • todo mas hermoso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS