TONI COTET I MASIA BRESOL DEL BASQUETBOL

Páginas: 3 (612 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2013
Toni Cotet i Masià.

L’historia se situa en la actualitat i barreja la manera de viure en barris d’immigrants a Badalona amb la vida d’una jove promesa del basquetbol durant els seus primers diesal primer equip. El gènere d’aquest llibre es de misteri/investigació.

L’historia tracta de com l’Oriol una jove promesa del basquet aconsegueix complir el seu somni d’entrar al primer equip de LaPenya el seu equip de basquetbol, però la seva arribada a l’equip coincideix amb la desaparició de varies famílies al barri de la seva infància on la Cris (una amiga de l’Oriol que encara viu al mateixbarri) comença a investigar aquestes desaparicions junt amb la seva amiga la Leslie.

El llibre comença amb la comunicació de l’entrenador del primer equip a l’Oriol de que seria el nou membre delprimer equip de la Penya com a substitut del base que s’avia lesionat no feia gaire. En el seu primer dia d’entrenament coneix al jugador més veterà de l’equip en Marc Serra que l’ajudarà durant total’historia amb molts consells útils sobre el món del basquet Professional. Al mateix temps la Cris comença a investigar junt amb la Leslie les desaparicions de varies famílies d’immigrants sensepapers que vivien en un bloc de pisos del barri. Resulta que una d’aquestes famílies era la família d’en Wilson, el novio de la Cris, raó que fa que les dues amigues comencin a investigar. Un diadecideixen trucar a la casa dels seus veïns i al cap de trucar varies insistències trucant al timbre finalment els obre un nen que es diu Victor d’uns deu anys que els explica que un home amb la cara marcadava ser el qui se’ls va emportar a la força fora del seu apartament. Continuen investigant amb l’ajuda de l’Oriol que s’enamora mútuament amb la Cris desprès de tornar-se a veure al cap de tants anyssense veure’s. Finalment també fan fora de l’apartament a la família d’en Victor i tot seguit resulta que el bloc de pisos s’enderrocarà per construir pisos de luxe. La Cris i la Leslie acaben...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Before I Kill You Tonia Raquejo
  • Masia
  • TONI
  • MASIAS
  • La Masia
  • masia
  • La masia
  • toni

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS