Tonto

Páginas: 3 (637 palabras) Publicado: 6 de junio de 2012
* Data: 30/03/2012
* Curs: 3r ESO
* Edat: 14
* Centre: I.E.S. Mediterrania
* Població: Castelldefels
El qüestionari que has contestat és un exercici per ajudar-te a reflexionar sobrela teva elecció acadèmica i professional. No és un test psicològic estandaritzat, sinó una prova que té en compte els teus valors, les teves competències, preferències i personalitat amb unsresultats orientatius que poden canviar en el temps segons els teus interessos. 

En els resultats finals s'han valorat aquests 4 factors:
* Aptituds
* Interessos
* Personalitat
* Valorocupacionals
A continuació et mostrem:
Gràfica 1: els entorns professionals més adequats per a tu. Són aquells en els que has obtingut una puntuació per sobre del 75%.
Gràfica 2: els entornsprofessionals que per la teva personalitat, interessos, aptituds i valors ocupacionals són més adequats per a tu. Aquests quatre factors han de sortir alts (per sobre del 75%) perquè siguin significatius.Tot seguit, et mostrem la definició de cada entorn professional en el que has tingut un percentatge significatiu  i també exemples d'estudis i  ocupacions relacionades.
Caldrà contrastar els resultatsamb la teva opinió, la del tutor/a, la de la teva família i la de totes les persones que tu consideris que poden ajudar-te en la tria del teu futur professional.
A partir d'aquesta informació, ves almòdul d'itineraris on trobaràs un quadern de recerca d'orientació que t'ajudarà a crear el teu itinerari. Endavant!
 
-------------------------------------------------
Definició d'entorns
75.17%Serveis socials
Aquest entorn engloba professions orientades a l'atenció a l'educació i integració social:
 
Activitats: tenir cura, acompanyar i integrar persones amb situació econòmica i socialdesfavorida,  amb mobilitat reduïda o amb disminució mental, persones malaltes que necessiten una atenció específica en l'àmbit hospitalari, gent gran, atenció domiciliària, centres d'atenció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tonto
  • tonto
  • Tonto
  • Tonto
  • Tonto
  • eres tonto
  • tonta
  • Tonto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS