torneig estiu

Páginas: 5 (1091 palabras) Publicado: 24 de septiembre de 2014
Segons la conversa que vaig tindre amb el gerents d’una empresa de assessoraments per iniciatives empresarials, resident al poble, ell veu molt factible la possibilitat d’organitzar qualsevol event relacionat amb l’esport, en aquest cas futbol, tant per les instal·lacions esportives com per las infraestructures relacionades amb els allotjaments, transports interiors, distancies entreinstal·lacions i allotjaments, així com pel fet de que Menorca es una illa amb una gran oferta turística familiar, el que be utilitzat seria una molt bon argument per oferir a las famílies que acompanyen als jugadors d’aquestes edats.
Segons el seu criteri hi ha varies coses importants que tindre i que fer per poder tirar endavant el projecte, i que tenen que veure sobre tot en fer-lo viable a partir de laseguretat de tindre gent de fora de l’illa i també, en fer un dossier informatiu el mes aviat possible, i en la màxima informació sobre tot de costos, que ens doni la possibilitat de presentar tant a en els estaments oficials, las dates de presentació adequades son Setembre – Octubre, com als possibles patrocinadors, sabent exactament el que necessitem i el que volem demanar.
Per altre banda,aquest conegut m’ha ofert posar-me en comunicació amb els diferents contactes relacionats tant amb els estaments oficials i possibles patrocinadors i proveïdors per fer las gestions que creiem necessàries.
INSTALACIONS ESPORTIVES
L’instal·la-li-ho consta d’un camp de futbol-11, que es converteix en dos camps de futbol-7, amb dos vestidors pels a equips i un vestidor pels col·legiats. Elpoliesportiu te dos vestidors mes pels equips, així com també pels col·legiats. Seria bo aconseguir al menys dos barracons condicionats per fer de vestidors.
A la porta del recinte hi ha una gran zona de pàrking i a menys de cent metres un altre, per el que no hi ha problema d’accessos ni de capacitat per acollir a la gent que acudeixi al poble, i en qualsevol cas hi ha varies zones que es poden habilitarpels cotxes si fos necessari.
L’ajuntament d’Es Migjorn Gran ens cedeix las instal·lacions sense cap mena de compensació econòmica, inclòs la gestió del bar, així com la possibilitat de fer servir el poliesportiu annexa al camp de futbol, si fos necessari.
A canvi demanen qualsevol mena d’iniciatives o activitats que complementin durant els dies de duració del torneig l’oferta pels visitants,sobre tot per la gent del poble i de l’illa.
Parlaríem per exemple de la gratuïtat d’inscripció a la competició pel equips de l’illa, de activitats lúdiques per a nens tipus, castells inflables o actuacions infantils, fi de festa amb participació de grups musicals propis i d’altres iniciatives a estudiar, que afavoreixin el fet de vindre al poble per veure el torneig i també voltar pel poble.Aquí tens un enllaç per veure la zona esportiva i tota la zona del poble i la platja. https://www.google.es/maps/place/Pla%C3%A7a+Menorca,+07749+Es+Migjorn+Gran,+Illes+Balears/@39.9446911,4.0516212,223m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x12be1f98bd8b7451:0xa67d82240ee7abc8

ALLOTJAMENT
A 4Kms. del poble, tenim la zona de vacances de Sant Tomàs, on s’hi troba gran quantitat d’oferta hotelera, tant enhotels com apartament de diferents preus, i de restauració, així com una gran extensió de platges, ideals pel turisme familiar.
En aquesta pagina web de l’ajuntament trobaràs tota mena d’informació general del poble, així com també la relacionada amb els hotels, locals de restauracio i d’altres aspectes relacionats amb el turisme. http://www.ajmigjorngran.org/.
T’afegeixo la pagina web del càmpingde Son Bou http://www.campingsonbou.com/, com a possibilitat d’allotjament. Aquest càmping es troba a 11.5Kms d’Es Migjorn Gran i el temps de trasllat es d’uns 15 minuts. Aquesta zona també es turística per lo que hi ha gran quantitat de possibilitats d’allotjament en el cas que fos necessari.
TRASLLATS A L’ILLA
Els trasllats des dels llocs d’allotjament fins el lloc de competició pels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un Estiu A Borneu
  • Un estiu sense franceses
  • un estiu amb l'anna
  • Deures D Estiu Biologia
  • Un Estiu Amb L'Anna
  • TREBALL ESTIU FILOSOFIA3
  • Estiu Amb L'Anna
  • Un estiu amb l'anna

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS