tots els detectius es diuen flanagan

Páginas: 7 (1665 palabras) Publicado: 31 de agosto de 2015
RESUM CAPÍTOLS
1 Flanagan és noi que fa de detectiu per guanyar-se una mica de diners per als seus capritxos. Fede, un company d'institut li va encarregar que esbrinés qui era l'autor de unes pintades difamatòries, Flanagan va descobrir que era Rebollo. Fede va pegar un cop de puny a l'autor. Un altre company, anomenat  Xarxeneguer  va saber que havia estat Flanaganquè s'havia xivat i li va fer xantatge, o aconseguia que ell veiés a Sabrina nua o es xivaba a Rebollo d'ell. Flanagan va anar a comprar-se un objectiu per a la càmera però no tenia tants diners com li demanava, mentre parlava amb ell, una noia moreneta, estava esperant però quan va escoltar dir a Flanagan que no acceptaria més treballs sense que li paguessin, esva anar ràpidament,

2 Flanagan va portar a  Xarxeneguer  a un parc des d´ón es veia la finestra de Sabrina i Pili, la germana de Flanagan va trocar a Sabrina per dir-li que s'havien produït alguns casos d'intoxicació i que es manifestava amb unes erupcions verdes i violetes que apareixen en el pit. Sabrina es va treure la brusa,  Xarxeneguer va començar a fer-li va fer fotos i se´n va anarcorrent. Flanagan havia de aconseguir les fotos, una cosa era mirar i una altra fer fotos, havia de impedir-ho. Tenia una socia, María Gual, la va trucar i li va dir que tenia que anar a veure  Xarxeneguer  i fer-li creure que a la Sabrina li agrada que li escriguin cartes pornogràfiques. Tots els que volen escriure cartes a la Sabrina se les donaven a ella i ella les feia arribar.Quan va arribar a casa, la seva germana li va explicar que el senyor Rodríguez havia agafat a una noia moreneta quan intentava robar un teleobjectiu per pagar els serveis del Flanagan.

3 Flanagan va trobar a la noia, que es deia Carme i aquesta li va explicar que el seu nebot havia desaparegut. Feia dos mesos la seva germana, la Feli, havia tingut un nen, el nen ja no estava ila seva germana només feia que plorar però no li deia que havia passat amb el nen. El seu cunyat era un mal home que maltractava a la seva germana i al petit. Per això pensava que potser la seva germana l´havia regalat.

4- Flanagan va anar ón es posava a pidolar amb el nen la germana de la Carme i va començar a preguntar a la gent. Un detectiu privat li va explicar s´havia enterat que unmatrimoni de rics, es van acostar a la Feli, aquesta li va deixar tenir el nen en braços i llavors van sortir corrent. No podeien tenir fills i el van robar.
5 Van idear un pla per recuperar el nen. Flanagan va entrar a la casa dient que portava la compra i en aquest moment el seu còmplice va trucar per telèfon per entretenir la criada i Flanagan va agafar al nen i va sortir corrent amb ell.La criada va sortir corrent demanant ajuda dient que havien segrestat al nen. En aquest moment es va obrir una porta i una noiali va dir que passés i així es va poder amagar amb el nen. La noia es deia Nines i des de la finestra Flanagan va veure al fals detectiu amb un còmplice sortint de la casa amb objectes robats. Havien aprofitat la confusió per robar la casa.

6 Flanagan li va explicar queels Rocafort havien robat a la criatura i Nines li va deixar diners per un taxi per portar al nen a la seva mare. Flanagan va trucar a la Carme que anava a casa de la seva germana amb el nen però quan va arribar i la Carme va veure al nen li va dir que aquest nen no era el seu nebot. Va entrar el cunyat i va dir que si que era el seu fill que l´havien robat i el va agafar.7 Parlant amb la Carme, Flanagan va comprendre tot el que havia passat. El cunyat de la Carme havia venut al seu fill, el fals detectiu l´havia utilitzat per robar la casa i el nen que ell havia secuestrat s´ho havia quedat el cunyat per vendre´l. Tenia que recuperar al nen com fos. El cunyat va sortir amb el nen i el Flanagan el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tots Els Detectius Es Diuen Flanagan
  • Control Lectura Tots Els Detectius Es Diuen Flanagan
  • Tots Els Ports Es Diuen Helena
  • tots els ports es diuen helena
  • Els vampirs no creuen en flanagan
  • tots
  • Quan Els Infants Diuen Prou!
  • Quan Els Infants Diuen Prou!

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS