tr moises BROGGI

Páginas: 3 (652 palabras) Publicado: 25 de septiembre de 2014


Macondo





Sheyla Lascano Montenegro
Ies MOISÉS BROGGI
ART I VOLUM
19-05-2014



Questionari:
1. Que t'ha semblat el film?
M'ha semblat una historia molt interesant, tant pelsentiment que transmet en cadascuna de les escenes com pel entorn en el qual es troba, encara que el final m'ha deixat amb una mica de incógnita .

2. Què has entès que li passa al personatge? T'hasemblat un estat anímic lineal?
Al personatge Li passi moltes coses pero el que m'ha semblat més interesant es el canvi que te avegades entre el que esta be i el que esta malament. El se estatanímic no es per res lineal, al contrari es mes ben dit molt variable. Mostra rabia, impotencia, responsabilidad, por, intriga, etc.

3. Que pots explicar del so? Recordes algun pla on especialment elso intensifiqui l'emoció del personatge?
El so per a mi era més be natural. Crec que el so s' intensifica quant el protagonista escolta parlar a la seva mare de com es van fer novios amb el seupare.

4. Com és filmat el personatge? Anomena alguns plans. En recordes algun que t'hagi semblat especialment interessant, Per què?
El personatge esta filmat en un primer pla, diría que es vistasolamente des la seva perspectiva.

5. El film transcòrrer entre l'interio i exterior, explica quins tractaments es fa de la llum. Anomena alguna pla que recordis especialment. Explica el perquè.Els tractaments que es fan de llum son diferentes, segons el meu punt de vista, en l'interio és la llum més fosca i encanvi a l'exterio es més clara. El pla que més recordo es la habitacio, es foscaamb dos llampades de color vermell que destaca en la fosco.

6. podrías anomenar quina és la paleta de colores del film?
Els colors que destacaría seria el vermell, el groc, el verd i el negro.7. Llista alguns objectes i/o elements que creguis són identificatius i propers als personatges i al desenvolupament del film, objectes que intervinguin en l'emoció del personatge.
Navalla,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • MOISES
  • Moises
  • Moises
  • Tr
  • TR
  • TR
  • moises
  • moises

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS