Trabajo 80 Dies

Páginas: 6 (1271 palabras) Publicado: 3 de junio de 2015
La volta al món en 80 dies

Resumen

Phileas Fogg era tot un cavaller al Regne Unit. Ell sempre anava al Reform Club. Allà jugava al whist amb els seus amics. Un dia va començar una discussió sobre poder donar la volta al món en 80 dies. Els amics deien que era impossible fer eixe viatge en tan poc temps. Però Phileas Fogg,recolzava la idea, i va voler apostar gairebé tota la seva fortuna a queera capaç de realitzar el viatge en el temps exacte de 80 dies. Els seus amics després d'una estona van acceptar l'aposta i Phileas Fogg va emprendre el viatge amb el seu nou criat francès Jean Passepartout.


Dies
De Londres a Suez,amb ferrocarril i vaixell
7
De Suez a Bombai,amb vaixell
13
De Bombai a Calcuta,amb ferrocarril
3
De Calcuta a Hong Kong,amb vaixell
13
De Hong Kong a Yokohama,ambvaixell
6
De Yokohama a San Francisco,amb vaixell
22
De San Francisco a Nova York,amb ferrocarril
7
De Nova York a Londres,amb vaixell i ferrocarril
9
Total
80




Tot marxava molt bé. A Suez, va aparèixer el primer altercat, perquè es van trobar amb el detectiu Fix, el qual havia confós Fogg amb un lladre que havia robat 55.000 lliures al banc d'Anglaterra. Fix va ser seguint cada pas que donavenPassepartout i Phileas Fogg.






En arribar a Bombai, van pujar al tren amb destinació a Calcuta. Minuts abans, Passepartout havia entrat en un temple sagrat on es debia treure les sabates i no heu va fer i per aixo va ser perseguit. El tren va arribar a un trós on la via no estava acabada. Fogg va decidir comprar un elefant, amb el que van prosseguir el viatge. En el trajecte, per salvar unajove índia anomenada Auda, es van entretenir i van arribar a Calcuta acompanyats de la jove víuda que van rescatar. Embarcar en un vaixell amb destinació a Hong-Kong, una altra vegada amb l'agent Fix trepitjant-los els talons. Aouda també va seguir al costat d'ells.

A Hong-Kong, Passepartout es va trobar amb Fix, el qual va poder emborratxar i així el criat francès va perdre el vaixell en el qual esdirigien a Yokohama Fogg i Aouda. Després trobar-se de nou Passepartout amb els seus amics en un circ al Japó, van embarcar junts cap a San Francisco. En baixar van prendre un tren cap a Nova York; aquest tren havia de travessar tot el continent d'Oest a Est i deixar-los en Nova York. Però en ple duel, es van veure atacats per una tribu índia, els Sioux que van assaltar ràpidament el tren. Peraixò Passepartout va aconseguir deixar anar l'enganxi que unia el tren a la màquina i va detenir el tren prop de l'estació de Kearney. En acabar l'assalt, es van adonar que faltava gent, un d'ells era Passepartout. Phileas va ser a la recerca del seu amic, al costat de trenta homes nord-americans. Fix voler quedar-se amb Aouda mentre esperaven. Van trigar bastant en arribar, de manera quePassepartout tenia remordiments per haver retardat el seu amo. Després de negociar, van poder anar cap a la propera estació en un trineu per poder muntar-se en un tren que definitivament els portés a Nova York.pasaron per Chicago en tren i ràpidament van arribar a l'estació propera al riu Hundson a Nova York.
Van perdre el vaixell que van haver de prendre cap a Liverpool; així que Phileas Fogg va decidirmuntar en un vaixell mercant anomenat Henrietta. En el trajecte, van haver de recórrer al vapor perquè la velocitat del vaixell amb les veles havia disminuït bastant. La màquina funcionava a tot gas però no tenien gairebé carbó, per això Fogg va manar aprofitar tota la fusta del mateix, deixant gairebé sense fusta superficial.

En arribar a terres properes a Irlanda, va haver de canviar detrajectòria perquè no arribava a temps. Van travessar Irlanda en ferrocarril i anar a Liverpool on Fix va aprofitar per detenir Phileas Fogg, però li van dir que ja havien trobat al veritable lladre.

Quan per fi arriben a Londres, Phileas Fogg va donar per perduda la seva aposta per un retard de tot just cinc minuts

Phileas Fogg, va acordar amb els amics de Reform club, arribar 80 dies després de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Volta Al Mon En 80 Dies
  • La volta al món en 80 dies
  • La Volta Al Món En 80 Dies
  • trabajo social en los 80
  • La Volta Al Món En 80 Dies
  • La volta al món en 80 dies
  • la volta al mon en 80 dies
  • uno de dies

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS