trabajo ade pest

Páginas: 2 (331 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2014

Què és Curves?
Curves és un gimnàs exclusiu per a dones que ofereix un entrenament personal enfocat a cada clienta abonada.
Quin és el nostre objectiu?
El objectiu de Curvesés fer que les dones que siguin clientes del nostre gimnàs es sentin, còmodes, protegides, satisfetes i que puguin complir el seu objectiu.


Homos Organitzativus:
CLIENT:
-La tasca que té un client és demanar a un entrenador (a,b,c) una rutina que s'adapti a ella, tenir cura del material del gimnàs, complir les normes establertes del centre, portar asobre la targeta i agafar ticket per si es vol assistir alguna classe.
- La responsabilitat: La responsabilitat del client com hem dit serà realitzar la rutina correctament, jaque sinó podria lesionar-se i tampoc podria complir els seus objectius, la targeta que ha de dur sempre l’haurà de portar ja que gràcies a ella pots accedir al centre i sobretot laresponsabilitat a l’hora d’agafar el ticket previ a la classe, ja que si es queda sense pot ser que no pugui entrar perquè el límit de plaça ja està omplert.
- El control de cadaclient serà controlar el material que s'està utilitzant i controlar les hores de les activitats del gimnàs, si es que vols participar en elles, també ha de tenir el controlrespecte la seva rutina que la fagui d’una manera adequada i amb l’ordre establert, i aquests tindran una variable de control per part del gimnàs, ja que aquests controlaran si gràcies aells, els clients, s’han inscrit gent del seu entorn al gimnàs (si han aportat nous clients), així podrem fer una mitjana dels nous abonats que aporta cada client. Un exemple deVC podria ser que la mitjana dels clients es que aporten 3 persones noves al gimnàs, i si una aporta 7 podríem fer una Desviació Estàndard, ja que està per sobre de la mitjana (
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Ade General Milis
  • Análisis PEST trabajo de ideas
  • trabajo migracion sociologia ADE UB
  • trabajos ade
  • Trabajo ADE
  • trabajo ade
  • Trabajo Ade Remuneracion Mixta
  • trabajo ade admon

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS