Trabajo Bíbliografico de volcanes, terremotos...

Páginas: 2 (463 palabras) Publicado: 13 de enero de 2014

TREBALL BIBLIOGRÀFIC


1. Una vegada tinguis els mapes superposat, Què pots deduir de la distribució de les serralades, volcans, fosses, i terratrèmols a la superfície de la terra ?

Ladistribució de les serralades, volcans, fosses i terratrèmols no estan distribuïdes a l’atzar. Si t’hi fixes, els volcans solen estar situades a zones amb una distribució de àrees sísmiques, també s’hilocalitzen a posicions on estan els límits de plaques. Sobretot a zones de subducció y a les dorsals, tot y que també s’hi poden trobar a zones on hi ha punts calents.
Les serralades es formen en límitsconvergents per la formació d’orògens, als límits convergents de subducció genera també les fosses oceàniques.
Amb tot això es formen els terratrèmols que son causades per un alliberament bruscd'energia procedent de les vores de les plaques tectòniques quan xoquen entre si com a conseqüència dels esforços que estaven suportant. Es produeixen també per la ruptura de falles geològiques. Tambépoden ocórrer per altres causes com, per exemple, fricció en la vora de plaques tectòniques, processos volcànics...
En conclusió totes estan d’una manera o altra determinades segons el tipus de fenomengeològic que tinguin a prop.



2. Explica quins són els fenòmens i / o processos que es produeixen en llocs indicats a les coordenades geogràfiques i per què.
Els llocs localitzats a lescoordenades son punts calents que hi ha arreu del món distribuïts que produeix un ascens de materials molt calents, sòlids però plàstics, procedents de zones profundes del mantell i escalfades pel nucliextern, fins a la litosfera.






3. Indica i classifica segons els tipus de moviments i tipus de plaques que intervenen, totes les serralades, fosses, volcans etc que has assenyalat en elsmapes.


FOSES- Moviments convergents de destrucció

Placa oceànica i placa continental:
Fosa de les Aleutianes
Fosa d’America central
Fossa de les Filipines
Fossa de les Kurilis
Fossa del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Volcanes y Terremotos
  • Terremotos y volcanes
  • Trabajo De Terremotos Y Volcanes En España
  • terremotos y erupciones volcánicas en nicaragua
  • Huracanes, Terremotos,Volcanes y Tornados
  • Volcanes y Terremotos destructivos
  • TRABAJO VOLCANES
  • Trabajo Bibliografico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS