Trabajo bares

Páginas: 2 (269 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2014
Treball Bars
Bar regentat per xinesos

La Pulperia Restaurant és un local típic català, bar-restaurant. Està decorat amb motius mariners com araxarxes, pops o petxines. Durant aquesta època de l'any també tenia decoració nadalenca ( llums, un petit arbre de Nadal, garlandes). A les 16:30 hi hapoca gent però de mica en mica va entrant gent.

Aquest bar era d'un català però fa uns anys un xinès el va adquirir. Com tants d'altres nouspropietaris, ha decidit no canviar ni l'estètica general del local, ni la carta ni el nom del negoci, per tal de mantenir la clientela fixa que ja téassegurada el bar. Ara bé, hi havia alguns elements que si que eren xinesos, com el gat daurat, també conegut com a “gat de la sort” o els calendaris, queestaven escrits en caligrafia xinesa.

Tant bon punt s'entra al bar ens trobem la barra per demanar. Hi ha unes deu taules. Algunes d'elles estànocupades. Hi ha dues televisions, de les quals només una està engegada. A la televisió es veu una sèrie A la barra hi ha diaris que els clients podenconsultar. Són dos: el Mundo Deportivo i La Vanguardia.
A part de la televisió i els diaris, hi ha més elements d'entreteniment com són una màquinaescurabutxaques i una taula de billar. Al costat de l'escurabutxaques hi ha una dispensadora de tabac.
Un home juga amb la màquina escurabutxaques,
alcostat de la dispensadora de tabac.


A la barra hi ha un home de mitjana edat que pren una cervesa mentre llegeix un diari tranquil·lament.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los trabajadores hoteleros, de restaurantes y de bares
  • Reglamento interno de trabajo de un bar
  • Reglamento interno de trabajo para bares
  • Puesto De Trabajo: Camarero / A De Restaurante
  • Trabajo de Bar
  • trabajo de bar
  • TRABAJO DE BAR
  • trabajo de bar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS