trabajo de campo

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 13 de abril de 2014
La Barceloneta com hem observat fins ara, es un barri antic que té infraestructures molt antigues, ja que esta format de cases de petita alçada de 5 plantes com a màxim i vies molt estretes,sense ascensor que van ser construïdes per als pescadors que treballaven en el port i les fabriques i per als negocis de comerciants que van començar a treballar a la Barceloneta a l’època de laindustrialització. Van ser construïdes al final del Segle XX i començaments del Segle XIX. Es un tipus d'urbanisme amb carrers de traçat rectilini i illes de cases regulars.

El barri a nivell deaccessibilitat esta ben dotat, ja que compta amb dos serveis de transport públics: el metro amb les línies tal tal i el servei del bus, però per les vies dels els alrededors del barri com el passeig marítim,però no s'endinsen dins del barri, ja que les condicions dels carrers del barri no ho permeten, perquè són carrers estrets de entre 4,50 metres aproximadament i uniformes amb dues voreres a banda ibanda del carrer, amb una qualitat precària, no adaptades per el pas del transports públics com els busos, ni per estacionar cotxes, ni per un segur pas de vianants.

També, s’ha de destacar les casesantigues del barri, que són petites amb una insuficient accessibilitat per la manca d’ascensors i males condicions per cobrir les necessitats dels ciutadans que hi resideixen, ja que hi sol residirgent mitjana-alta edat, que no es poden desplaçar amb llibertat ni poder pujar el carro de la compra o qualsevol cosa que tingin que pujar i si hi resideix algun ciutadà als edificis amb problemes demobilitat o amb alguna discapacitat física, tenen dificultats per accedir.

Per lo tant, aquestes caracteristiques de les antigues infraestructures del barri de la Barceloneta, desencadenenmolesties sobretot per el col.lectiu de gent gran del barri que poden patir algun accident als carrers, que es cansen pujan escales i els que pateixen alguna discapacitat fisica tingin dificultats per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo En El Campo
  • TRABAJO DE CAMPO
  • trabajo de campo
  • Trabajo de campo
  • Trabajadores del campo
  • Trabajo de campo
  • Campos de trabajo
  • Trabajo De Campo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS