trabajo de informatica

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2014
Què és la informàtica?

1.

Viquipedia : La Informàtica és la ciència o tècnica relativa a la tecnologia que estudia el tractament automàtic de la informació utilitzant dispositius electrònics isistemes computacionals. En el que avui dia coneixem com a informàtica hi influeixen moltes de les tècniques i de les màquines que l'home ha desenvolupat durant la història per donar suport ipotenciar les seves capacitats de memòria, de pensament i de comunicació.

Google : La informàtica es defineix com la ciència que estudia el tractament de la informació mitjançant mitjans automàtics, és adir la ciència de la informació automàtica. Va ser l'any 1957 quan Karl Steinbuch citar per primera vegada la paraula informàtica sota el concepte anteriorment descrit.

Yahoo : No és una ciència,ni tampoc és un mètode, sinó que la Informàtica és el conjunt de Coneixements Científics i Mètodes que permeten analitzar, millorar i implementar actualitzacions a la comunicació, enviament i recepciód'informació a través dels ordinadors.

Enciclopedia : Aquests sistemes consten d’uns components físics, anomenats maquinari o hardware, i d’uns components lògics o formals, anomenats programari osoftware. Els components físics són constituïts per l'ordinador, element que efectua pròpiament el tractament de les dades (o sigui, les operacions aritmètiques i lògiques), i l’equip perifèric,conjunt de màquines que proporcionen a l’ordinador l’entrada, l’emmagatzematge i la sortida.

Que en alguns llocs diuen que es una ciència i en altres llocs diuen que no es un ciència. La explicació esdiferent en totes les 4 pagines diferents. Ve del francés informatique.

2.

Arquitectura d'ordinadors : Quan es parla d'arquitectura de l'ordinador s'està referint al maquinari. El maquinari del'ordinador segueix el model estructural bàsic definit per l'arquitectura de Von Neumam, és el que es mostra a la figura.
- La ALU és on s'executen les instruccions dels programes.
- La unitat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Informatica
  • Trabajo De Informatica
  • Trabajo De Informatica
  • Trabajo De Informatica
  • trabajo de informatica
  • Trabajo de informática
  • Trabajo De Informatica
  • Trabajo De Informatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS